Doktorsitesi.com

iyi akşamlar değerli doktorum öncelikle iyiki varsınıız Bülent bey dr gitti

SA

Ser*** A***

4 Ocak 2011
iyi akşamlar değerli doktorum öncelikle iyiki varsınıız Bülent bey dr gittim bağırsak ca şüphesi ile makattan kanama yok deyince dr koloskopi yapmadı Bülent bey soruma net cevap verirseniz sevinirim makattan kanamasız bağırsak ca kaç kişinin kaçında görülüyor bağırsak ca hiç kanamasız ilerler mi hangi bölge bağırsak ca kanama yapmaz teşekkürler saygılar.
2 cevap
424 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Bülent Menteş

Prof. Dr. Bülent Menteş

Genel CerrahiProktoloji
Barsak kanserlerindeki kanama her zaman hastanın farkedeceği düzeyde olmayabilir. Sizi tam değerlendiremediğim için daha ayrıntılı fikir veremiyorum. Çözemiyorsanız 1-2 günlük bir fırsat yaratıp bana ulaşın. Sorun neyse tam adlandırıp çözelim. Sevgiler, Prof. Dr. B. Bülent Menteş (*** *** ** (*** *** ** (sekreter mobil tel)
5 Ocak 2011
SA
iyi akşamlar değerli dr bey öncelikle cevabınız için teşekkürler Bülent bey bir sorum daha olacak dün karın ağrısı ile gaitada beyaz köpük vardı nedeni nedir acaba bağırsak ca belirtisi mi teşekkürler şimdiden .
8 Ocak 2011
Prof. Dr. Bülent Menteş

Prof. Dr. Bülent Menteş

Genel CerrahiProktoloji
Sanmıyorum Serap Hanım. Ama her ne ise doğru irdelenmesi gerekiyor. Sevgiler, Prof. Dr. B. Bülent Menteş (*** *** ** (*** *** ** (sekreter mobil tel)
10 Ocak 2011