Sayın Nazlı Esoy. Bizim geliştirdiğimiz yöntem olan ''Flep ile yeniden kzlık zarı yapma'' tekniğini ne yazıkki henüz bilen ve uygulayan yok. Flep tekniği ile kızlık zarı yaparız diye ameliyat edilen birkaç kızımız meliyatımız tutmadı diye bize başvurduklarında bu tekniği yapamadıklarını gördük. İyi günler.
17 Nisan 2010
NE
peki hocam istanbula gelip size tedavi olmak en iyisi olacak.istemediğim şekilde elde edildim malesef.bu yüzden ne aileme ne arkadaşlarıma söyleyebiliyorum.o yüzden en kısa zamanda para birikitirip size gelmem lazım.ücreti hakkında tahmini bişey söylermisiniz.bir de ne kadar sürüyor bu operasyon?
Sevgili Nazlı Ersoy Kızım. 27 yaşında bir hanımın normal yoldan cinsel ilşkiye girmesi çok tabii bir olaydır. Bize nasıl olduğunu açıklamak zorunda değilsin. Demek istediğim sıkılmana ve utanmana hiç gerek yok. Sen allahın her canıya kutsal bir görev olarak verdiği üreme faonksiyonunun gereğini yapmışsın. Bu görevi yerine getirmek için canlılara öyle bir istek verilmiştirki partneriyle bir kez birlikte olmak için bilerek ölümü göze alan canlılar vadır tabiatta. Ameliyatımızı narkoza gerek kalmadan lokal anestezi ile yapıyoruz. 45 dakika sürüyor.Hastane dahil maaliyeti 2.000 TL.dir. Görüşmek dileğiyle iyi günler.