Doktorsitesi.com

Hiv testim hocam

AT

Alu*** T***

31 Aralık 2018
Hocam merhabalar öncelikle iyi çalışmalar, benim sizlere iki sorum var uygunsa.1.sorum benim şüpheli durumlarım oldu, kimisinin üstünden 5 kimisinin 3 yıl geçti.Özet olarak 6 ay periyodunu geçti hepsi.Bunların yaptırmış olduğum teste yalancı negatiflik durumu olmuş mudur ? 2.sorum, devlet hastanesine gidip test oldum ücretsiz hiv testi istedim, test sonucum : HBsAg(Makro) 0,29 Negatif Anti HCV(Makro) 0,04 Negatif Anti HIV(Makro) 0,06 Negatif Anti HBs(makro) >1000 pozitif Anti Hbc IgG 0,12 negatif Anti HAV IgG(Total) 0,15 negatif. Olmuş olduğum test antikor testi mi Hocam ve başka teste gerek var mı ? Ve geçen yılların teste etkisi olmuş mudur ? Teşekkür dilerim, iyi çalışmalar.Yanıtlarsanız çok mutlu olurum.
2 cevap
134 görüntülenme

Cevaplar (2)

Uzm. Dr. Cengiz Güney
Uzm. Dr. Cengiz Güney
Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji
Yalancı negatiflik durumu olmuş mudur ? sorusunun cevabı olmamıştır.Test değişik zamanlarda yapılmış.Hepsi negatif.Unutun yalancı negatifliği. Anti HBs(makro) >1000 pozitif .Hepatit B ye aşılısınız .Sorun yok HBsAg(Makro) 0,29 Negatif .sorun yok. Sonuç yapılan testler temiz.Boşuna para harcamayın.
1 Ocak 2019
AT
Çok teşekkürler hocam değerli vaktinizi harcayıp cevapladığınız için, yani 5 yıl ya da 3 yıl geçmesinin bir önemi yok diyorsunuz ? Son olarak antikor testi değil mi bu ? Tekrardan teşekkür eder iyi yıllar dilerim.
1 Ocak 2019
Uzm. Dr. Cengiz Güney
Uzm. Dr. Cengiz Güney
Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji
Sağlıklısınız.Bu testler antikor testidir.Sizlerede iyi yıllar dilerim.
2 Ocak 2019