Merhabalar, Hipertansiyon hastasıyım.Kardiyoloji bölümünde doktoruma muayene oldukltan sonra tetkiklerim yapıldı.Doktor COVERSYL PLUS 5 mg/1.25 mg ve Adalat crono 30 mg verdi.Bu ilaçları 8 senedir kullanıyorum.Ancak bir süredir.Eczanelerde Adalat bayer ürünü bulunmuyor.Muadalide tam yokmuş.Etken maddeyi içeren farklı ilaç markalrıda var ama olumsuz şeyler okudum.Acaba adalat yerine ne kullanabilirim.?Şimdiden teşekkür ederim. ****Böbreklerimde taş oluşumu var ve anneannem ve annemin kalp ile ilgili rahatsızlıkları vardı.
Merhaba, Adalat crono isimli ilacın piyasada muadilleri var ancak uzun salınımlı olanlarından alınız. uzun salınımlı değilde adalat ın yerine geçmez. İyi günler. Prof.Dr.İbrahim SARI
İlginiz için teşekkür ederim. Lercadip buna uygun bir ilacmidir.Siz hangi ilacı tavasiyeti edersiniz zaman salinimli olarak tşkler
Uygundur ancak belirli bir zaman sonra etkisini ve kan basıncı değerlerini değerlendirmek lazım. İyi günler. Prof. Dr. İbrahim SARI:
Bilgilendirme için teşekkür ederim. İyi çalışmalar
İyi günler dilerim. Prof.Dr.İbrahim SARI