CC
Soru Sahibi
23 Şubat 2021 01:12

Hamilelik Riski

Zümrüt Hocam merhaba.Partnerimle korunmasız olarak ilişkiye girdik ve dışarda boşalma oldu.Ben acaba başını kaçırdık mı diye tedirgin oldum fakat çıktıktan biraz sonra geldiğine kendisi de emin, aslında ben de gördüm dısarda olduğunu ama psikolojik olarak insan kuruntu yapıyor cünkü bebek sahibi olmak istemiyoruz.Ben de zaten uzun zamandır düzenli sekilde 'Yasmin' kullanıyorum ve her gün saatine dikkat ederek alıyorum.Bugün de her zaman olduğu gibi saatinde aldım.Koruyuculuğu bu durumda tam olması lazım her halükarda.Sizce tedirgin olmalı mıyım? Yarın tedirginlikle gidip gereksiz yere ella almak istemiyorum çünkü cok zararlı ya da test yaptirmak için 2 haftayı tedirgin olarak beklemek istemiyorum.Bir sonraki reglime 16 gün var bu arada.Sizce ne yapmalıyım?Gereksiz yere mi kuruntu yapıyorum?Şimdiden teşekkür ederim.

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)
Op. Dr. Zümrüt Çalışkan Şenay
Op. Dr. Zümrüt Çalışkan Şenay
Kadın Hastalıkları ve Doğum

Tabii ki gereksiz yere kuruntu yapmışsınız, düzenli dogum kontrol ilacı kullanıyorsanız korunmasız ilişkilerde bile hamile kalmazsınız, ella ya gerek yok, yasmine devam edin.

23 Şubat 2021 08:48
CC
Soru Sahibi

Hocam merhaba size demin bir soru gönderdim ama daha önceden sorduğum sorunun altına yazdığım için yanlışlıkla hamilelik riski başlığı altında gitmiş. Düzeltemedim sonrasında. Muhtemelen bu yazı da hamilelik konu başlığı altında gidecek size.Profilim nasıl gözüküyor geçmişimizi görebiliyor musunuz bilmediğimden buradan yazma çözümünü buldum. Anonim gözüküyorsak eğer size sorumu ayırt etmeniz açısından şöyle başlıyordu. 25 yaşındayım misafirlikte olduğum için mecburen 3 4 gün orda kalırken başka tuvalet kullandım sonrasında kaşıntı vs oluştu ile başlayan sorudan bahsediyorum. Yani orda merak ettiğim konu hamilelik değil.biraz uzun anlattığım diğer mesajdaki sorumu buna göre değerlendirirseniz çok mutlu olurum. İyi çalışmalar.

14 Mart 2022 11:53
Op. Dr. Zümrüt Çalışkan Şenay
Op. Dr. Zümrüt Çalışkan Şenay
Kadın Hastalıkları ve Doğum

Anal ilişki idrar yolu ve vajinal enfeksiyonlara yol açar, bu nedenle sadece vajinal ilişkiyi öneriyoruz. Enfeksiyon poliklinigi yeterli olur diye düşünüyorum, şikayetiniz gecmezse kadın doguma da gidin ama.

15 Mayıs 2022 23:05
Op. Dr. Zümrüt Çalışkan Şenay
Op. Dr. Zümrüt Çalışkan Şenay Kadın Hastalıkları ve Doğum

Yazar toplam 289 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Hamilelik riski Op. Dr. Zümrüt Çalışkan Şenay
Adet miktarında azalma Op. Dr. Zümrüt Çalışkan Şenay
gebelik olabilir mi korkusu Op. Dr. Zümrüt Çalışkan Şenay
Gebelik ihtimali Op. Dr. Zümrüt Çalışkan Şenay
Kadın Hastalıkları ve Doğum İle İlgili Diğer Uzmanlar
Doç. Dr. Özge Yücel çelik
Doç. Dr. Özge Yücel çelik Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Elif Nur Sevinç
Op. Dr. Elif Nur Sevinç Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Bahadır Codal
Op. Dr. Bahadır Codal Kadın Hastalıkları ve Doğum
Uzm. Dr. Nazife Kartal Kara
Uzm. Dr. Nazife Kartal Kara Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Aslıhan Kara
Op. Dr. Aslıhan Kara Kadın Hastalıkları ve Doğum
Facebook Twitter Instagram Youtube