Merhaba hocam, erkek arkadaşımla bundan 1 hafta önce korunmasız ilişkiye girdik.adet döngüm dengesiz olduğu için adet olucagimi bilmiyordum. İçime boşaldı. İkinci birleşmeyi yaşarken kan geldi fakat o gün doğum kontrol hapimi alamadım. Ertesi gün doğum kontrol ilacımı düzenli aldım ama unuttuğum zamanlarda vardı. Yaklaşık 2 gün. Fakat ilacı içerek reglimi az da olsa kesmiş bulunuyorum hafif kanamam var. Korkum gebe kalmak. Sizce regl döneminde hamile kalma ihtimali var mıdır?
İlacı düzgün kullanmadığınız dönemde kalabilirsiniz, ama adetli iken gebelik pek olası değil. Daha garantili bir doğum kontrol yöntemi kullanın.
Merhabalar diyetisyen için kontroller yaptırdım fakat, hormon testlerinde hamilelik yazıyor. Beta testi yapılmadi düzenli olarak regl görüyorum ki daha bugün bitti böyle yazması normal mi
Hamilelik bakılmıştır size onun sonucu görüyorsunuz