Gebelik olanlar mi
DÜ
Der*** Ü***
31 Temmuz 2020
Hocam 3 ay önce sadece sürtünme olarak ilişki yaşadık (bakireyim) ama içeriye girme olmadı lakin zevk suyu vajinama bulaştı sürtünme esnasında, olaydan 1 hafta sonra regl oldum, ondan sonraki ay belki olmam diye günüm gelmeden Tarlusal kullandım ve 3 gün sonra yine regl oldum, bu süreçte evde 4-5 tane gebelik testi alıp yaptım hepsi de negatif çıktı ayrıca doktora gittim doktor çok hızlı bir şekilde karnımdan ultrasyonla bakıp gebelik görünmüyor ama hormon testi yapalım dedi ben yaptırmaya fırsat bulamadım. Şuan çok hafif karnım şiş ve ara ara kasık agrılarım oluyor sizce psikolojik midir yoksa gebe olma ihtimalim var mıdır?
3 cevap
485 görüntülenme
Cevaplar (3)

Op. Dr. Songül Kaloğlu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Gebelik olsa simdiye kadar belli olurdu
31 Temmuz 2020
DÜ
Hocam şuan migde bulantım falan hiçhirleyim yok hamlilek belirtisi olarak, sadece karnım hafif şiş gibi geliyor o da geçen ay Tarlusal kullandım ondan olabilir mi
3 Ağustos 2020

DÜ
Doktora gittim bugün ultrasonda baktı ve gebelik yok dedi ama neden kanımın şişikliği geçmiyor merak ediyorum, acaba ultrasonda görünmedi mi?
5 Ağustos 2020

Toplam Cevap
69