Doktorsitesi.com

Eşimin sırt omuz göğüs bel ve yüzünde aniden olup 3-4 saat süren diğer gün

AK

Arz*** K***

14 Temmuz 2009
Eşimin sırt omuz göğüs bel ve yüzünde aniden olup 3-4 saat süren diğer gün tekrarlayan kaşıntıya bağlı kızarıklık ve kabarma meydana geliyor dört ayrı doktorun verdiği farklı ilaçlardan hiç biri faydalı olmadı 7 aydır devam ediyor sebebi ne olabilir?
2 cevap
48 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
Dermatoloji
Sayın ilgili, Alerji veya başka birşey olabilir.Kesin teşhis ve tedavi için muayene olması gerekiyor.Sağlıklar dilerim. Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu ( Cildiye Mütehassısı) Cep tel.*** *** ** 11 ( Sabahları 9-11 arası)
14 Temmuz 2009
AK
Hocam verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim fakat eşimi 4 uzman doktor muayene etti alerji testide istenmedi verilen ilaçlarda yararlı olmadı iç hastalıklarıyla alakalı olabilirmi,dahiliye uzmanına gitmesi gerekirmi?
16 Temmuz 2009
Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
Dermatoloji
Sayın ilgili, Hastanızda kesin teşhis ve tedavi için görmem gerekiyor. Sağlıklar dilerim.Bundan sonraki sorularınızı ancak telefonla cevaplandırabilirim.Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu ( Cildiye Mütehassısı) Cep tel:*** *** ** 11 ( Sabahları 9-11 arası)
17 Temmuz 2009