NS
Soru Sahibi
24 Ağustos 2019 20:54

Emdr tedavisi

Merhaba ben şuan 2 seanstır emdr tedavisi görüyorum.Fakat daha iyi hissetmem gerekirken kendimi daha kötü hissediyorum.sizce bu normal mi yoksa ilaç kullanmak gerekir mi?

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Merhabalar, Genellikle EMDR terapisinin iyileştirici etkisi 3.seanstan sonra gözlemlenmektedir. Tabiki bu süreç danışana ve probleme göre değişebilmektedir. Önerim bu kaygınızı psikiyatristiniz ile paylaşıp eğer ki gerekli görürse ilaç seçeneğini düşünmenizdir.

26 Ağustos 2019 12:02
NS
Soru Sahibi

Danışanınız olmak istiyorum fakat tereddüt ettiğim konu şu; gerçekten bu işi para için mi yapıyorsunuz yoksa insanlığa tamamen faydam olsun diye mi?Bir diğer konuda istediğim her an sizinle iletişim kurabilecek miyim yoksa her defasında kesinlikle kliniğe gelmeniz gerekiyor diyip tamamen para odaklı mı olacaksınız?? Şimdiden teşekkürler ?

26 Ağustos 2019 19:57

Tekrardan merhabalar, kliniğinimiz hiçbir zaman para odaklı bir kurum olmamıştır. Ben ve ekibimin her zaman önceliği danışanlarımıza yardımcı olabilmektir. Gün içinde seansta olduğum için telefonlara ve maillere ancak son seansımdan (saat 19.00'dan) sonra geri dönüş yapmaktayım. Acil bir durum gelişirse asistanım bizlere gerekli bilgiyi vererek yine sizinle en yakın zamanda iletişime geçmeye çalışıyoruz.

27 Ağustos 2019 10:50
Uzm. Dr. Mehmet Oğuz
Uzm. Dr. Mehmet Oğuz Psikiyatri

Yazar toplam 171 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
abilify maintena Uzm. Dr. Mehmet Oğuz
Gebelikte depresyon Uzm. Dr. Mehmet Oğuz
Panik atak ve anksiyete Uzm. Dr. Mehmet Oğuz
Ricus şurup yan etki mi yaptı Uzm. Dr. Mehmet Oğuz
Psikiyatri İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube