Doktorsitesi.com

elidel krem kullanımı

eg

Esm*** G***

1 Şubat 2019
Hocam merhaba siz Lokman hekim hastanesinde iken muayene gelmiştim saç derimdeki şikayetlerim için egzama demiştiniz ve Elidel krem verdiniz ben aralıklarla 3 sene kullandım ve şikayetlerim geçti tabi uzun süre ilacı bıraktığımda şikayetlerim başlıyor , tekrar muayeneye gelmek istedim ama ayrıldığınızı söylediler ben çok hastaneye gittim ancak saç derimde kepeklenme ve kaşıntılar vardı sadece siz egzama dediniz ve bana verdiğiniz ilaçla çok rahatlattınız o yüzden hekim bilgilerinize çok güveniyorum. Aile hekimim anne olmayı istediğimde bu ilacı 3 ay önceden bırakmam gerektiğini söyledi bu doğru mu gebe kalmadan ne kadar önce bırakmam lazım yani öncesi için bir süre var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
2 cevap
1318 görüntülenme

Cevaplar (2)

Uzm. Dr. Saliha Kırbaş
Uzm. Dr. Saliha Kırbaş
Dermatoloji
Merhaba esma hanım Elifel krem gebelikte kullanılmaz. Krem formu çok emilmeyen bir form olduğu için 3 ay gibi bir süreye gerek yok gebelik planın 1 hafata öncesi bile bırakmanız yeterli. Geçmiş olsun
3 Şubat 2019
eg
Cevabınız için teşekkür ederim önerebileceğiniz bir şampuan varmıdır daha önce bir şampuan adı vermiştiniz ama yazdığınız kağıdı kaybettim.
9 Şubat 2019