Doktor hanım merhaba, Benim bir süre önce dişim kırıldı, 2 ay önce sskya gittim.içten çürük oluşmuş.kanal tedavisi gerekli görüldü.bir iğne yaptı ve tedaviye başladı, ancak 1-2 dk sonra yüksek bir sızı duydum, bir süre daha denedik ama acıya dayanmam mümkün değildi.4 gün önce özel bir hastaneye gittim.tedaviye gelmeden önce 3 gün boyunca ravencine adında bir antibiyotik kullanmamı söyledi.bugün tedaviye başlamak amaçlı gittim.3 tane iğne vurdu, çürüğü temizlemeye başlayınca beni rahatsız eden bir acı hissettim.sinirim çok bozuldu ve ağladım.buna rağmen tedaviye devam etmek istedim ancak 2. denemede de dayanamadığım bir acı oluştu. bu sebeple sizden bilgi istiyorum.bildiğiniz iyi bir endodontist var mı acaba? Özellikle böyle 2 kötü deneyim geçirdiğim için, bu sefer gideceğim yerin alanında çok iyi bir yer olmasını istiyorum.şimdiden teşekkürler. sevgiyle kalın.
Anlattıklarınızla ancak ben yapılan anestezinin başarılı olmadığını görüyorum...Hangi dişin kırıldığını ve tedavi gerektiğini belirtmemişsiniz ama herhalde alt çenedeki büyük azılardan birisi olması gerek diye düşünüyorum. Bazen Mandibuler anestezide bu tür şikayetler olabiliyor... Hekimin tecrübesi ile ilgili bir sorun bu... sevgiler..
cevabınız için çok sağolun yasemin hanım, evet alt azı dişim. peki istanbulda, endodonti konusunda yetkin, kaliteli hizmet verebilecek bir merkez önerebilir misiniz?
merve hanım,eğer isterseniz benimle bir irtibata geçin konuşalım...*** *** ** 15 sevgiler