merhaba hocam benim şikayetim bundan 2-3 hafta önce sol diz iç yan bağ zorlanması oldu iyi kötü 1 hafta geçti ama dizi daha fazla zorladım son 6-7 gündür ağrılarım arttı bağın olduğu yer yanıyor ağrıyor ve şiş dizimi bükerek zorlanıyorum daha çok uzatarak rahat ediyorum ağrı kesici hap attığım zaman ağrı az geçiyor ve tekrar başlıyor birde dizimin ön tarafı ağrıyor yanıyor yürürken malesef topallıyarak basıyorum dizim yürürken dış yan taraftan iç yan tarafa bükülerek topallıyarak yürüyorum arada ayağa kalkarken dizimden yüksek sesle kütleme oluyor ayaktayken sakat dizimi boşa alınca döner gibi oluyor ayakta dizim sanki beni taşıyamayacak gibi oluyor bir kaç kez de dizim kırık vaziyetteyken bir ağrı giriyor ve kısa süreli diz hareket etmiyor sonra dizimi uzattığımda acısı geçiyor sizce sorun nedir?
Merhaba Muayene bulgularınız olmadan bir yorumda bulunmak mümkün değildir. Bir ortopedi uzmanına muayene olmanızı öneririm. Geçmiş olsun Dr.Nikola Azar
Hocam mr çekildi doktor bey görüntüye bakarak yazılı rapor olmadan menisküste aşınma olmuş dedi birde az kemik iliği ödemi var dedi ama herşeyi yapabilirsin dedi acaba ödem olunca yürümemde sıkıntı olurmu yazılı rapor 1 hafta sonra çıkacak tam olarak?
Merhaba Kemik ilini ödeminin, travmatik bir bulgu yok ise 3 hafta içinde düzelmesini bekleriz. Ağrı yapacaktır. Sizi takip eden ortopedi uzmanı ile bağlantıda kalmanızı öneririm. Geçmiş olsun Dr.Nikola Azar