Merhaba.İyi çalışmalar diliyorum.Cıdp hastalığında sadece batma seklinde ağrı olur mu yoksa yürüyememe,güç kaybı,uyuşma da görülmeli mi? Ve periferik nöropatiden farkı nedir? Teşekkürler.
CIDP, birçok farklı nörolojik semptom ile ortaya çıkabilen periferik nöropatilerden biridir. En sık görülen şikayetler ilerleyici güç kaybı ve uyuşmalardır. Nörolojik muayene ve EMG gibi ek tetkikler ile diğer nöropatilerden ayırımı yapılabilir. Geçmiş olsun.
17 Haziran 2020
EÖ
Cok tesekkür ederim.Ben 23 yaşındayım. Mesane ağrı sendromu hastalığım var onun disinda seker trioit vb bildigim bir hastaligim yok. Bir de bogaz reflum vardi onun icin mide koruyucu nexium kullaniyordum 3 aydir,yeni biraktim.Son 2 haftadir bacaklarimda kollarimda yanma batma seklinde agri var. Guc kaybi uyusma vb yok.Son zamanlarda enfeksiyon gecirdigimi de hatirlamiyorum. Nöroloji uzmanına mı gozukmem gerekir,sizce bir iki hafta sonra gitmem sakınca olusturur mu?