Doktorsitesi.com

Cidden cevaplarsınız çok sevinirim

ks

Küb*** S***

21 Şubat 2019
ilişkim 9 ocakta oldu. Tam bir birleşme olmadı sürtünmeliydi. Boşalma da olmadı. reglimi 2 gün gecimeli olarak 16 ocakta oldum. ilk gün kırmızı 1 tl boyutunda 2 damla geldi sonra çok az kahverengi ve pembemsi karışık oldu. 2. gün sabah pedi değiştirdim ve uzun yola çıktım. bu süre zaafında akşama kadar değiştirmedim. akşam değiştireceğim sıra pedin dolduğunu gördüm. kırmızı ve kahverengi karışımıydı. 3.günüm pedimin ortasını az az dolduracak şekilde kırmızı, kahverengi kanamam oldu ama yoğun değil. 4. gün yine az kırmızı geldi akşama doğru az kahverengi geldi 5. gün önce kahverengi geldi sonra kırmızı sonra tekrar kahverengi oldu ve kesildi daha sonrasında 6. gün peçeteyle silerken akıntıyla birlikte kahverengi geldi tüm gün boyunca sonra 7. gün normal akıntı geldi. ilişkiden 7 gün sonra beta 0.03 çıktı. İlişkiden 21 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. İlişkiden 31 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Bir sonraki adetimi 10 şubatta olmam gerekirken 15 şubatta oldum. Tam adetim gibi değildi 5 gün geçti ve sonra geldi. 1. Gün full ve az şekilde kahverengi geldi. 2. Gün kahverengi kırmızı ve az geldi. 3 4 5 gün damla damla geldi ve cidden diğer regllerime göre az geldi ve geç geldi rengi de kırmızı kahve karışımıydı. Bu kanama 15 şubatta oldu. gecikmenin 2. Günü ve ilişkiden 32 gün sonra kanda beta yaptırdım 1.2 çıktı referans aralığı ise 0-5 idi. Sonra bu kanamanın geç ve az gelmesinden şüphelendim ilişkşden 40 gün sonra kanamanın son günü tekrar kanda beta yaptım 0.14 çıktı referans aralığı *** *** ** idi. İlişkiden 40 gün sonra beta hcg 0.14 çıktı kesin olarak gebe değilim diyebilir miyiz bugün de sabah idrarıyla ilişkiden 42 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. bir türlü kuşkum geçmiyor çok korkuyorum çünkü adetim ilk defa 2 ay boyunca geç geldi ve az geldi. Hocam yalvarırım yardım edin. Kesin gebelik yoktur değil mi?
3 cevap
917 görüntülenme

Cevaplar (3)

Op. Dr. Erkut Harmancılar
Op. Dr. Erkut Harmancılar
Kadın Hastalıkları ve Doğum
inanın ki tüm gayretimle okudum, adeta bir destan yazar gibi yazmışsınız kaleminize sağlık..böyle bir soruya cevabımın kısalığı için özür dileyerek söyliyim ki, zaten tarif ettiğiniz şeyin hamilelikle ilgisi yok..zaten değilsiniz de..
21 Şubat 2019
ks
Estağfirullah hocam, asıl ben özür dilerim sizden böyle bir olayla karşınıza geldim. Utanıyorum. İlk kefa böyle bir olay yaşadığım için korktum gebe olmaktan. Bir türlü içim rahatlamıyor. En son ilişkiden 40 gün sonra beta yaptım negatif çıktı. 42 gün sonra da idrar testi yaptım o da negatif ama psikolojikmen mi bilmiyorum 2 reglim ilişkiden sonra gecikerek geldi ve normalden az ve rengi tuhaftı o yüzden kuşkumu bir türlü yenemiyorum. Sizce özür dileyerek soracağım brta hcg tahlilinin tekrarını yapmama gerek varmıdır? Bu son yaptığım kesin midir?
22 Şubat 2019
Op. Dr. Erkut Harmancılar
Op. Dr. Erkut Harmancılar
Kadın Hastalıkları ve Doğum
tarif ettiğiniz durumun gebelikle uzaktan yakından ilişkisi yok ki...zaten testlerde negatif çıkmış...şöyle bir haliniz var ; uçak piste inmiş durmuş, siz çığlık çığlığa " düşeceğiz düşeceğiz " diye bağırıyorsunuz....durumunuzu böyle tarif edeyim....bu olay sizde ciddi bir evham hali yaratmış..bu evham hali en ciddi hastalıklardan biridir..bir süre daha bu evham dağılmaz ise mutlaka, psikiatrik değerlendirme ve danışmanlık alın..
22 Şubat 2019
ks
Peki kesin olarak gebe değilim diyebilir miyiz? İlişkiden 40 gün sonraki beta negatifti(0.14). Kafama takılan tek şey ilişliden sonraki 2 adetimin de 3 4 gün gecikmeli gelmesi ve her zamankinden daha az gelmesiydi rengi de kahve ve kırmızı karışıktı. Gebelik kesin olarak yoksa nedeni ne olabilir? Stresten dolayı olabilir mi?
24 Şubat 2019
Op. Dr. Erkut Harmancılar
Op. Dr. Erkut Harmancılar
Kadın Hastalıkları ve Doğum
ohoooo...ben neler diyorum siz neler diyorsunuz...üzüldüm sizin için..derhal psikiatrik destek almalısınız...
25 Şubat 2019