Doktorsitesi.com

BURUN DA KİTLE

DER*** Ç***

11 Ocak 2019
MERHABALAR DOKTOR BEY, ANNEMİN BURUN SOL TARAFINDA İÇ KISIM YANAĞA TARAF OLAN BÖLÜMDE DOKTORUN TABİR ETTİĞİ ÇAKMAK BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR KİTLESİ VAR.BURUNDA BÜYÜME İLE YÜZ ŞEKLİ BOZULDU.AYRICA NEFES SORUNU YAŞATTIĞI İÇİN GECE HORLAMA NEFES KESİNTİSİ VE GÜN İÇİNDE DE BAŞ AĞRISI ŞİKAYETLERİ VAR.SİNÜZÜT İLE BAŞLAYAN BU PROBLEM YILLARDIR SÜREN AMELİYATSIZ TEDAVİ İLE KİTLE KÜÇÜLME GÖSTERDİ.FAKAT HORLAMA NEFES KESİNTİSİ BİRDE GRİP OLDUĞU ZAMAN ÇOK KÖTÜ SIKINTILAR YAŞATIYOR.NE YAPMAK GEREKİYOR.ANNEM AMELİYAT OLMANIN RİSKLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP YANAŞMIYOR.BİLGİ VERMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDERİM.CEVABINIZ NETİCESİNDE SİZİ ZİYARET ETMEK DE İSTERİZ.TEŞEKKÜRLER.
2 cevap
26 görüntülenme

Cevaplar (2)

Doç. Dr. Serdar Baylançiçek
Doç. Dr. Serdar Baylançiçek
Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB
Kitleyi görmeden yanıt vermek zor. Kitle iyi huylu bit kitleyse operasyonla çıkartılabilir. Mutlaka filmler ile kontrol ermek gerekir.
13 Ocak 2019
Teşekkürler Doktor bey,kitle iyi huylu burun kanallarından bakıldığı zaman iç kısımda gözle görülebilen,sallanır bir halde.Yıllar süren ilaç ve iğne tedavilerine yanıt verdi ve şu an fındık büyüklüğünde.Sadece gece uyurken nefes yollarını kapattığı için sürekli ağızdan nefes almak zorunda kaliyor ve bu da yüksek sesli horlamaya sebep oluyor.Ameliyatsız kesin çözüm mümkün müdür?
15 Ocak 2019
Doç. Dr. Serdar Baylançiçek
Doç. Dr. Serdar Baylançiçek
Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB
İlaçlarla takip edilmeli. Tedavi ile küçülebilir. Küçülmezse ameliyatla alınır
16 Ocak 2019