Doktorsitesi.com

blefarit sorunu

ka

Ken*** A***

14 Ocak 2019
Merhaba değerli hocam; Bende 5 yıldır blefarit ve buna bağlı kuru göz var. Şimdiye kadar 30 defa doktora gittim.(Bir çok üniversite hocamız ve bir çok özel hastane) Gözlerimi artık açamıyorum sürekli içi kuruyor,yanıyor ve sulanıyor. Rüzgarda, soğukta ve güneşte çok rahatsız oluyorum. Gözlerimi sürekli kısmak zorunda kalıyorum yoksa yanıyor ve sulanıyor.. Göz kapaklarım ve gözüm yapışmış kaymıyor gibi hissediyorum yoğun olarak. Şimdiye kadar; Blephamid, tetra, tetradox, ciloxan, maixdex, zylet, netildex, azyter, cortmyne, eyestil,refles, thuloz duo, artlelac, blefaritto sampuan, blefaritto mendil, blefor, belfaroshampoo (hatırladıklarım) kullandım ama en ufak bir gelişme yok malesef. Ne yapabiliriz hocam ?
3 cevap
187 görüntülenme

Cevaplar (3)

Op. Dr. Sinan Göker
Op. Dr. Sinan Göker
Göz Hastalıkları
Merhaba muayene ve tetkikler sonucunda eğer göz yapınız uygun ise kuruluk lazeri ve kombin tedavi planlayarak şikayetlerinizi en aza indirebiliriz.Detaylı muayene bilgiler için bizi *** *** ** nolu telefondan arayabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
14 Ocak 2019
ka
Hocam kuruluk lazeri nasıl oluyor ? Ameliyat mı ?
15 Ocak 2019
Op. Dr. Sinan Göker
Op. Dr. Sinan Göker
Göz Hastalıkları
Hayır operasyon değildir. Göz altındaki göz yaşı kanallarına lazer ile yüksek ısı vererek oradaki tıkanmış göz yaşı kanallarının açılması sağlanmaktadır. Gözün verdiği tepkiye göre seans sayısı belli olur. En az 3 seans yapmak gerekir.
15 Ocak 2019
ka
Hocam teşekkür ederim, Size nasıl ulaşabilirim ? Hangi hastanede ve şubedesiniz ? Son olarak Ankarada yaşıyorum. Günü birlik geldiğim gün bu işlemş yaptırmak istiyorum. Uygun mudur ?
16 Ocak 2019
Op. Dr. Sinan Göker
Op. Dr. Sinan Göker
Göz Hastalıkları
Merhaba randevunuzu ona göre ayarlayıp aynı akşam Ankara'ya dönebilirsiniz. Dr. Sinan Göker Göz Grup olarak, İstanbul Şişli Fulya'da hizmet vermekteyiz. Adresimiz Hakkı Yeten Cad. Unimed Center No:19 K:5 Fulya Şişli İstanbul'dadır. *** *** ** veya *** *** **'dan bize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
16 Ocak 2019