Doktorsitesi.com

bir yıldır vücudumda dolaşan bir yanma hissi var.Nörolojiye gittim sinirsel

ND

Nes*** D***

5 Kasım 2007
bir yıldır vücudumda dolaşan bir yanma hissi var.Nörolojiye gittim sinirsel dediler.bir yıldır cipralex içiyorum ama yanmalar devam ediyor.Bazen bir saniye yüzümde,bir saniye omuzumda,bir saniye başağımda yanma oluyor.Bazen daha uzun süre gezen bir yanma oluyor.Dışarıdan dokunduğumda cildimde bir sıcaklık yok.Gerçekten çok doktor gezdim.Sinirsel ise de çözümü yok mu acaba?.Kan ve idrar tahlili ile akciğer filmim temiz çıktı.
2 cevap
2947 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Mehmet Selçuki

Prof. Dr. Mehmet Selçuki

Beyin ve Sinir Cerrahisi
sinirsel olan olayların çözümü olmakla birlikte siz ve pskiatri uzmanınızın birlikte yola devam etmesi ve sıkılmadan tedaviyi uygulaması gereklidir. zor ve zhametli bir yolda bıkmamak gerekir
6 Kasım 2007
ND
yanmalar ile ilgili cevabınıza teşekkür ederim.Bir arkadaşımda da bu yanmalar vardı.Bel ve boyun fıtığı dediler .O yüzden sizin branşınıza yazmıştım.Yani sinirsel değilde bir fıtıkta bu yanmalara sebep olabilir mi acaba.
6 Kasım 2007
Prof. Dr. Mehmet Selçuki

Prof. Dr. Mehmet Selçuki

Beyin ve Sinir Cerrahisi
evet ama boyunMRG ile boyun fıtığı olduğunun belirlenmesi lazım. üstelik boyun fıtığı saptansa bile ameliyat edilmesi gerekli olmayabilr
6 Kasım 2007