ÇU
Soru Sahibi
8 Haziran 2010 15:05

Benim yaklaşık 2 aydır inmeyen bir diş apsem var. Kanal tedavisi yapılmıştı

Benim yaklaşık 2 aydır inmeyen bir diş apsem var. Kanal tedavisi yapılmıştı buna. 2 tane 20lik dişim çıktı 3. de çıkıyor şuanda. Bazen 4. çıkacak yerde bir ağrı oluyor. Boş henüz orası ama bazen ağrı geliyor. Tam o boş yerin altına doğru, kulağımın arksndan başlayan bezeler var 2-3cm byutunda. Elime geliyor dışardan belli olmuyor.Hareketli.Çok sert kıvamda olmayan ağrısız bezeler var.Sadece sağ boynumda var.Bir tanede dişimde çürüme belirtileri var, hafif sızlıyor.Diş problemi beze yaparmı?

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

20Yaş dişi evet yapabilir fakat anladığım kadarı ile ağzınız da pek çok problem var ...lütfen doktorunuza tekrar görünün ...Eger 20 yaşlar çıkamıyorsa belkide cerrahi bir operasyonla alına bilir röntgen çektirmenizi öneririm.Kanal tedavisi yapılan dişiniz 20 yaş disinizin yanın daki diş mi ? bütün bunları doktorunuz görmeli....iyi günler .

8 Haziran 2010 15:27
ÇU
Soru Sahibi

Peki doktor hanım, bu beze ağrısız olabilir mi? Çünkü bende ağrısız bezeler var , ama bugün bastırınca iğne batıyormuşçasına yanan bir beze çıktı sağ kulağımın altında. Diğer bezeler yaklaşık 2 aydır var yada daha öncedir.Diş apsemde o zamandn beri var.Apse olan dişim yan kesici diş deniyor sanırım sağ tarafta üstte.2 tane 20lik çıktı tam olarak ama çarpık çıktı damağıma doğru, 1 tanesi tam çıkmadı yada çıkamadı. Diğeri çıkıyomu bilmiyorum ama bazen çeneme ağrı geliyor.Çürüyen dişim ise dolgulu.

9 Haziran 2010 01:35

SIZIN MUTLAKA BIR DOKTORA GORUNMENIZ GEREKIR....IYI GUNLER

22 Haziran 2010 11:04
Dt. Nilgün Büke
Dt. Nilgün Büke Diş Hekimi

Yazar toplam 78 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Diş Hekimi İle İlgili Diğer Uzmanlar
Dt. Mert İşimtekin
Dt. Mert İşimtekin Diş Hekimi
Dt. Perihan Kaya
Dt. Perihan Kaya Diş Hekimi
Dt. Esra Karademir
Dt. Esra Karademir Diş Hekimi
Etiketler
Diş eti problemleri
Facebook Twitter Instagram Youtube