Merhaba benim kızım 11 yaşında. dudağınin üstünde bir benı vardı yazın büyüdü.kısa girince küçüldü ve giderek kaybolmaya başladı ben fakat çevresi beyazimsi bir yuvarlak oluştu.tenine göre beyaz ama aşırı beyaz değil... nasıl tedavi edilir.igneyle beyaz bölgede pigment artirilabiliyormuş.
Sayın ilgili, Buna sutton nevus denir. Zararı yoktur ama , çok kafanıza taktıysanız , bir estetik doktorun da fikrini alabilirsiniz. Sağlıklar. Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu ( Cildiye Müt.)
Teşekkür ederim dudağının üstündeki ben kayboldu yuvarlak bir beyazlık kaldı ..bu beyazlıkta yazın güneşten dolayı renk değiştirdi tenine yakın bir renk oldu ama Yinede belli bir renk farkı var ..küçüçük bir yuvarlak bir bölge mevcut
Sayın ilgili, Bu kadarcık bir beyazlığın size bir zararı yok. Zamanla o da düzelir. Sağlıklar. Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu ( Cildiye Müt.)