TK
Soru Sahibi
24 Aralık 2021 22:13

baş ağrısı

hocam merhabalar, geçtiğimiz çarşamba günü başta kasılma hissi,zaman zaman iğne batması şeklinde ağrı,başta karıncalanma ve uyuşukluk hissi, zorlanma olmadığı halde kolda,bacakta ve boyunda kısa süreli(3-4 saat) ağrı şikayetiyle muayene oldum. mr, eeg ve kan tahlili istendi, e nabiz üzerinde kan tahlil sonuçlarım aşağıdaki gibidir, bu sonuçlar hakkında bilgi alabilir miyim sizden Glikozile hemoglobin (Hb A1C) 5.6 % N(4.3 - 6.4) 22.12.2021 TSH 1.54 mIU/ml N(0.35 - 5.5) 22.12.2021 Vitamin B12 332 pg/mL N(214 - 915) 22.12.2021 Kan üre azotu (BUN) 26.19 mg/dL N(17 - 43) 22.12.2021 Alanin aminotransferaz (ALT) 29 N(0 - 45) 22.12.2021 HDL kolesterol 68 N(40 - 75) 22.12.2021 Trigliserid 52 mg/dL N(0 - 150) 22.12.2021 Demir (serum) 102 µg/dL N(70 - 180) 22.12.2021 Aspartat transaminaz (AST) 26 U/L N(0 - 50) 22.12.2021 Kreatinin 0.91 mg/dL N(0.67 - 1.17) 22.12.2021 Kolesterol 156 mg/dL N(110 - 210) 22.12.2021 Glukoz 100 mg/dL N(70 - 105) 22.12.2021 Tam Kan (Hemogram) 22.12.2021 WBC 8.95 10³/uL N(4.8 - 10.8) 22.12.2021 BASO 0.01 10³/uL N(0 - 0.7) 22.12.2021 BASO% 0.2 % N(0 - 1.5) 22.12.2021 NEU 7.04 10³/uL N(1.8 - 7.7) 22.12.2021 NEU% 78.6 % H(45 - 75) 22.12.2021 Eos# 0.03 10³/uL N(0.02 - 0.8) 22.12.2021 Eos% 0.4 % N(0.1 - 5) 22.12.2021 LYM# 1.54 10³/uL N(1 - 4.8) 22.12.2021 LYM% 17.2 % L(18 - 45) 22.12.2021 MONO 0.33 10³/uL N(0.1 - 1) 22.12.2021 MONO% 3.6 % L(4 - 11) 22.12.2021 RBC 4.87 10⁶/uL N(4.6 - 6.1) 22.12.2021 HGB 15.8 g/dL N(14 - 18) 22.12.2021 MCV 96.1 fL N(80 - 100) 22.12.2021 MCH 32.5 pg N(27 - 34) 22.12.2021 MCHC 33.8 g/dL N(32 - 36) 22.12.2021 RDW-CV 13.0 % N(11 - 15) 22.12.2021 RDW-SD 46.4 fL N(40 - 55) 22.12.2021 HCT 46.8 % N(41 - 52) 22.12.2021 PLT 187 10³/uL N(150 - 400) 22.12.2021 MPV 11.9 fL N(7.5 - 12) 22.12.2021 PDW 16.8 % N(15 - 17) 22.12.2021 PCT 0.222 % N(0.108 - 0.382) 22.12.2021 P-LCR 40.2 % N(11 - 45) 22.12.2021

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Doç. Dr. Recep Alp
Doç. Dr. Recep Alp
Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları)

TEKİKLERİNİZİ KENDİ HEKİMİNİNLE DEĞERLENDİRİRSENİZ DAHA SAĞLIKLI OLUR.

28 Aralık 2021 13:01
Doç. Dr. Recep Alp
Doç. Dr. Recep Alp Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları)

Yazar toplam 644 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Uzun sureli agri Doç. Dr. Recep Alp
Uzun sureli agri Doç. Dr. Recep Alp
baş ağrısı Doç. Dr. Recep Alp
Baş ağrısı Doç. Dr. Recep Alp
Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) İle İlgili Diğer Uzmanlar
Doç. Dr. M.Güney Şenol Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları)
Op. Dr. Mustafa Kemal Arık Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları)
Uzm. Dr. Nuriye Çömez Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları)
Uzm. Dr. Aygul Resulova Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları)
Uzm. Dr. Mustafa Yılmaz Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları)
Facebook Twitter Instagram Youtube