Merhaba hocam. Annem ve babam için çare peşine düştüm.?aralarında bitmek bilmeyen kavga,şiddet, ve biz cocuklarin ikisinin arasında kalma ve taraf tutma suçlamalarına maruz kalma durumumuz... ? üstelik babam 76 annem 71 yaşında...bu yaşta o kadar şiddetli kavga ediyorlar ki, birbirlerine zarar vermeleri an meselesi gibi... böyle bir durumda bize yardımınız olabilir mi ? Bu durumda gerçekten çare var mı? ? düzelir mi hocam? Eğer bu yaşta işe yarar bir tedavi olabilirse ben elimden geleni yapmaya hazırım. Sadece yaş olarak çokmu geç kalındı? Terapi yanit verebilirler mi ?
Merhabalar fatma hanim yas olarak gec kalinma durumu hakkinda kesin birsey diyemiyoruz anneniz ve babaniz bu drum karsisinda nasil duruyorlar genel sorunlari nedir ve ne sekilde tepki veriyorlar bunlari biraz sorgulamamiz gerekiyor daha sonra olaylara karsi bakis acilarini revize etmemi gerekicektir.
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Sorunlar hakkında sizinle karşılıklı konuşulmasını çok istiyorum, ancak en zoru onları bu görüşmeye ikna etmek.. ki şu an bunu başarabilmiş değilim. ? çaresizliğim de bu yüzden. Ikna yöntemi ile alakalı bana ne yapılabilir öneride bulunabilirseniz çok sevinirim. Tekrar teşekkür eder işlerinizde kolaylıklar dilerim.
Fatma hanim oncelikle kisinin sorulari gormesi gerekiyor gormuyorsa bu sorunlari onlar yasadiginda ispatlanmasi gerekiyor bak bu dogru degil diyerek ancak bu sekilde ikna olabiliyorlar efendim .