Merhaba ben Almanya Berlin’den arıyorum Sorum şu Bende göz tansiyonu var buradaki göz doktorum Berlin’de en iyi bir göz Uzmani ve bana akılı lens tavsiye etmiyor siz bir uzman olarak ne öneriyorsunuz Göz tansiyonum 20 lerde Sag gözüm 3,25 Sol gözüm 3,75 yakın mesafeyi ——————————————— Sağ gözüm 1,25 Sol gözüm 1,75 uzağı göremiyorum Doktor beyden bilgi alabilirsem sevinirim teşekkür ederim
Merhaba muayene etmeden yorum yapmak doğru olmaz, göz tansiyonunuz damlayla mı bu değerlerde bilemiyoruz ama bu değerler çok yüksek değil. Eğer yaşınız ve göz yapınız uygunsa bu değerlere akıllı lens uygulamaktayız. Eğer gözünüzde katarakt varsa o da tansiyonu yükseltebilmekte ve bu mercek operasyonuyla birlikte göz tansiyonu da düşmektedir. Detaylı bilgi için *** *** **'dan bize ulaşabilirsiniz. Sağlıklar dileriz.
Cevapladığınız için öncelikle teşekkür ederim Damla döktüğüm halde 20lerde *** *** ** doğumlu bir bayanım Gözümdeki kornea ince Akılı lens olurmu? Saygılarla ve Sevgilerle Güllü Taşan
Akıllı lensin kornea ile ilgisi yoktur, kornea inceliği lazerde önemlidir. Akıllı lens kendi merceğinizin yerine uygulanmaktadır. Size bu durumda akıllı lens uygulanabilir. Sağlıklar dileriz.