1 ay önce hemoroit ameliyatı oldum ve suya oturmam nedeniyle de önce kasıkl

YE

Yus*** E***

3 Ekim 2008
1 ay önce hemoroit ameliyatı oldum ve suya oturmam nedeniyle de önce kasıklarımda başlayan mantar bacaklarıma ve makat bölgesine kadar indi. 3 haftadır önce Nizoral %2 (Ketokonazol 20mg) krem ve arkasından Advantan Kremleri (1 Mg Metilpredenisilon Aseponat- Topikal Kortikoid) birlikte kullanmaktayım.Kasık ve bacaklarım iyileşti ancak makat bölgemde az akıntı ve terlememden ötürü iyileşme sağlanamadı (kızarıklık var). Bu ilaçlara ne kadar süre kıllanabilirim veya yerine ne kullanmalıyım?
2 cevap
47 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu

Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu

Dermatoloji
Sayın ilgili, Bir cildiye uzmanına gitmenizi öneririm. Sağlıklar. Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu ( Cildiye Mütehassısı) Cep tel.*** *** ** 11
9 Ekim 2008
YE
Bu ilaçları doktorum verdi ama her fafta kontrola gittiğimde bana ilaçları kullanmaya devamet diyor. Bu kremleri ne kadar süre kullanabilirim diye sorduğum zaman da 2-3 ay diyor ancak ilacların prospektüs bilgisinde en fazla 4 hafta yazmakta. Hocam sizin bu konuda bilginize ihtiyacım var. Teşekkürler!
9 Ekim 2008
Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu

Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu

Dermatoloji
Sayın ilgili, Prospektüs bilgileri herzaman hastanın durumuna uymaz.Sizi gören doktorun görüşü daha mühimdir.Şikayetiniz geçinceye kadar kullanabilirsiniz. Sağlıklar. Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu
12 Ekim 2008