Silhouette-soft - gençlik ipi

Silhouette-soft - gençlik ipi

Silhouette Soft özellikle orta ve alt yüz bölümlerinde oluşan hacim kayıplarına ve cilt sarkmalarına karşı etkili ve tercih edilen bir yöntemdir. Silhouette Soft bileşenleri doğal ve tamamen emilebilirdir. Tedavi ile yüz bölgesindeki kırışıklıklardan ve sarkmalardan kurtulabilirsiniz, yanaklarınız daha hacimli görünebilir ve kaşlar doğal bir biçimde kaldırılabilir.

• Herhangi bir doku kaybı ve tahrip olmadan yumuşak bir şekilde kesi olmadan yeniden tanımlanır.
• Tedavi süresi ortalama 30 dakikadır.
• Tedavi sonrasında iş hayatına ve sosyal hayata hemen geri dönüş mümkündür.
• Yüz bölgesinde parlaklık ve canlılık, tazelik ve gençleştirme birlikte fark edilir.

Silhouette-Soft (Gençlik İpi) nedir?
Silhouette-Soft hacim kaybı ve cilt sarkması etkilerini gidermek için kanıtlanmış yeni bir tedavi yöntemidir. Özellikle, orta ve alt yüz problemlerinde kullanılan etkili bir yöntemdir. Botox ve Dolgu ile birlikte uygulanabilir. Silhouette-Soft yanak bölgesi, burun kenarı çizgilerinde ve kaş kaldırmada çeşitli tekniklerle kolayca ve kesi olmadan uygulanabilir.

Silhouette Soft güvenli midir?
FDA onaylu süturlar hacim kaybına karşı etkili, natürel bir materyaldir. Prosedür tüm cilt tipleri için uygundur ve klinik çalışmalarda alerjik reaksiyon testleri yapılmış ve reaksiyona rastlanmamıştır.

Silhouette Soft etkisi ne kadar sürer?
Silhouette Soft tedavisinin görünebilir estetik yararları 18 – 24 ay boyunca devam eder. Tedaviden hemen sonra mekanik bir kaldırma etkisi olur ve kişi sonuçları hemen farkeder, etkisi uzun ömürlüdür. Ayrıca, 3. Haftadan başlayarak fibroblastik ve kolajen doku oluşumu (bağ dokunun uyarılması ile aktive olması) ile birlikte daha kalıcı sonuçlar elde edilir. Kişinin cilt yaşı ve yaşam biçimi estetik sonuçların ömrünü etkileyebilir. Silhouette Soft, örneğin hyalüronik asit ve Botoks gibi diğer kozmetik tedavilerle birlikte mükemmel bir tamamlayıcıdır. Silhouette Soft tedavisi sırasında ve sonrasında bu enjeksiyonlar yapılabilir.

Silhouette Soft sonrası yapılması gerekenler
Her estetik tedavide olduğu gibi hafif şişlik, kızarıklık veya morarma olabilir, fakat bunlar birkaç gün içinde kaybolur. Tedaviden hemen sonra normal aktivitelerinize geri dönebilir ancak egzersiz ev yüz masajından kaçınmanız önerilir.

Dermatolog Dr. Zehra Doust

 

Bu makale 13 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Zehra Doust

Uzm. Dr. Zehra DOUST, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olarak tıp doktoru unvanı almıştır. Yine aynı fakültenin Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı'nda ihtisas eğitimini tamamlayarak Dermatoloji Uzmanı olmuştur. The American Association of Aesthetic Medicine and Surgery Fellowship eğitimini almış ve ileri dermatolojik çalışmalarını leke tedavileri, estetik ve lazer tedavileri ile birleştirerek Arizona, California ve New York’ta görev yapmıştır. Uzm. Dr. Zehra DOUST, benler ve benlerin haritasının dermotoskopi ile çıkarılması, analizi ve takibi konularındaki başarılı çalışmaları ile cilt kanserinde erken teşhislerde bulunmaktadır. Estetik Dermatoloji, AntiAging Tedavileri, Lazer Uygulamaları, Lazer Epilasyon tedavi programlarını uluslararası standartlarda uygulamaktadır. Uzm. Dr. Zehra DOUST, Fulya - Şişli'de bulunan  ...

Etiketler
Gençlik ipi
Uzm. Dr. Zehra Doust
Uzm. Dr. Zehra Doust
İstanbul - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube