Prp biofiller ile erkek genital estetiği

Penisin hacmini kişinin kendi kanından elde edilen ve hazırlanan biyolojik dolgu materyali ile artırmak pekala mümkündür. PRP biofiller tekniğinin diğer yöntemlere göre belirgin avantajları söz konusudur.

Prp biofiller ile erkek genital estetiği

OTOLOG PRP BIOFILLER ile PENİS DOLGUSU

Birçok erkek, cinsel organının hacminin düşüklüğünden ve inceliğinden şikayetçidir. Bu durum çoğunlukla işlevselliği bozmadığı için gereksiz bir kaygıdır. Ancak bazı erkeklerin gerçekten de doğuştan cinsel organı normal standartlardan çok daha ince yapılıdır. Ve bu konu o erkeği ilişki sırasında strese sokarken, partner tarafında da bazı cinsel doyum sorunlarına neden olabilmektedir. Bunun giderilmesine yönelik olarak günümüze kadar sıklıkla tercih edilen yöntem, göbek bölgesinden alınan yağların parçalanıp organ cilt altına enjeksiyonu şeklindedir. Bu yağ enjeksiyonu seçeneği organda deformasyona (çirkin bir görünüme) ve his kaybına yol açabilir. Bu sebeple memnuniyet oranları genellikle düşük kalmaktadır. Günümüzde ise hem yan etki olasılığı düşük hem de uzun vadeli dolgunluk hissi sağlayacak yeni bir yöntem geliştirilmiştir. Kişinin kendi kanından alınan plazmanın (PRP) jelleştirilmesi ile elde edilen doğal dolgu materyali (biofiller) hem biyolojik olarak risksiz ve hem de efektif (etkili) bir alternatif üründür. Yeni nesil Otolog PRP Biofiller (biyolojik dolgu) sisteminin avantajları ve uygulama şekli şöyledir;

 

✔️Yöntem lokal anestezi altında ofis şartlarında uygulanır, genel anestezi ve hastanede kalmayı gerektirmez.

✔️Öncelikle kişinin kolundan bir miktar (ihtiyaç duyulan materyal ile orantılı) kan alınır ve özel kitler ve santrifüj cihazları yardımıyla trombositten zengin plazma (PRP) ayrıştırılır. Elde edilen bu PRP’nin patentli başka bir teknoloji ile yavaşça ısıtılarak jelleşmesi sağlanır.

✔️Jel haline getirilmiş olan proteince zengin bu doğal biyolojik dolgu materyali organ cilt altına kanüller yardımı ile enjekte edilir. Sonrasında dolgu materyallinin cilt altına homojen biçimde dağılması sağlanır.

✔️Toplam ön hazırlık süresi 1-1.5 saatlik bir zaman almakla birlikte, dolgu enjeksiyon aşaması sadece 10 dakika kadar sürmekte olup ve tüm prosedür tamamen ağrısız ve acısız gerçekleşir.

✔️Dolgu enjeksiyonu sonrası kişi normal günlük yaşantısına aynen devam edebilir.

✔️İşlemden 7 gün sonra kişi isterse cinsel ilişki sağlayabilir.

✔️Doğal ya da sentetik tüm dolgularda olduğu gibi materyalin bir kısmı zaman içerisinde vücut tarafından emilir. Geri kalan materyal ise uzun bir süre kişiye konfor sağlar. Efektif zaman aralığı 8-12 ay kadar olup, bu süre sıklıkla kişiseldir ve bireyin metabolizma hızı ile de ilişkilidir.

✔️Penis PRP biofiller prosedürü tekrarlanabilir bir yöntem olup, ihtiyaç duyulması halinde belli periodlarda elbette yeniden planlanabilir.

✓PRP biofiller yan etki potansiyeli çok düşük, hızlı uygulanan, ağrısız ve etkili bir penis kalınlaştırma yöntemidir.

Bu makale 20 Mart 2024 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Niyazi Umut Özdemir

Op. Dr. Niyazi Umut ÖZDEMİR, 1977 yılında doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2000 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise yine Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapmış ve 2005 yılında Üroloji Uzmanı olmuştur.  Uzmanlık eğitimi sonrasında Özel Dünya Tıp Hastanesi, Özel Veni Vidi Hastanesi ve Özel Medstar Antalya Hastanesi , Özel Akdeniz Şifa Antalya Hastanesi ve Konyaaltı Tıp Merkezi gibi birçok kurumda görev yapmış olan Op. Dr. Niyazi Umut ÖZDEMİR, mesleki çalışmalarına 2017 Kasım Ayından beri Özel Muayenehanesi'nde devam etmektedir. Ayrıca kendisi evli ve 2 çocuk babasıdır. Op Dr. Niyazi Umt ÖZDEMİR Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği CİSED Antalya şube başkanlığını yürütmektedir” Diğer Üye olduğu Dernekler; *Türk Üroloji Derneği * ...

Etiketler
Genital bölge
Op. Dr. Niyazi Umut Özdemir
Op. Dr. Niyazi Umut Özdemir
Antalya - Üroloji
Facebook Twitter Instagram Youtube