Maps tedavisi

Geleneksel klasik vücut akupunkturu, son yıllarda Akupunkturun özel bir formu olarak adlandırılan bir dizi sistem ile tamamlanmaktadır. Mikrosistem, tüm vücudun daha küçük bir alanda yani bir mikrosistemde projeksiyonunu göstermektedir.

Maps tedavisi

Geleneksel klasik vücut akupunkturu, son yıllarda Akupunkturun özel bir formu olarak adlandırılan bir dizi sistem ile tamamlanmaktadır. Mikrosistem, tüm vücudun daha küçük bir alanda yani bir mikrosistemde projeksiyonunu göstermektedir. Bu projeksiyon alanları diagnostik ve tedavi amaçlı kullanılan sistem yansıma alanlarıdır.

MAPS yani mikrosistem, akupunkturu ve felsefesini çok iyi bilen, mikrosistem alanlarını çok iyi tanıyan hekimler tarafından kullanılan bir regülayon tedavi yöntemidir. MAPS alanlarını kuru iğne ya da enjeksiyon yöntemi ile kullanabiliriz.

Bu makale 11 Mayıs 2022 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Burcu Kaner Soylu

Dr. Burcu Kaner Soylu 1976 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 1987-1994 yılları arasında ortaokul ve lise eğitimini Özel İzmir Amerikan Koleji’nde tamamlayan Dr. Kaner Soylu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2000 yılında mezun olarak hekimlik hayatına atılmıştır. 2000-2004 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalında ihtisasını tamamlamasının ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Karşıyaka Polikliniği’nde çalışmaya başlamıştır. 2006 yılı itibarı ile İzmir Kent Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniğinde FTR uzmanı olarak çalışmaya başlamıştır. Takip eden beş yıl boyunca keyifle yürüttüğü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanlığı görevinden evlilik nedeni ile 2011 itibarı ile ayrılarak İstanbul’a taşınmıştır. 2013 yazında tamamlayıcı tıp ile tanışmış ve Manuel Terapi Der ...

Etiketler
maps tedavisi
Uzm. Dr. Burcu Kaner Soylu
Uzm. Dr. Burcu Kaner Soylu
İzmir - Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon
Facebook Twitter Instagram Youtube