Lazer epilasyon hakkında

Lazer epilasyon hakkında

Lazer epilasyon hem kadın hem erkek için kurtulmak istediğiniz tüyleriniz için güvenli, kalıcı, hızlı ve etkili bir tedavi uygulamasıdır. Yaş sınırlaması yoktur. Derinizin rengi, kılın kalınlığı ve rengi, hangi bölgedeki tüyler olduğu cihaz seçimi ve doz ayarlaması ya da tedaviye başlayıp başlamayacağımız ile ilgili olarak çok önemlidir. Farklı cihazları kombine ederek de tedailere devam edebiliyoruz.bu nedenle tercih edeceğiniz klinikte farklı cihazların olması tedavi başarısını olumlu etkileyecektir.
Lazer epilasyon seans aralıkları da kişisel farklılıklar gösterebilir. Aynı kişide farklı bölgelerin seans aralıkları değişken olabilir.
Kişinin bir bölgesinde bile değişik renk ve kalınlıklarda kıllar birarada olduğu için toplam seans sayıları minimum olarak planlanıp, gerektiğinde ek seans ihtiyacı olacağı da bilinmelidir. İşlemler öncesi detaylı olarak bu açılardan değerlendirilip süreç ile ilgili her detayın size aktarılması çok önemlidir. Mevcut hastalıklarınız ya da kullanmakta olduğunuz ilaçlar lazer epilasyon açısından bilinmesi gereken önemli konulardandır.
Lazer epilasyon sonrasında ve seanslar devam ettiği sürece uymanız gereken detaylar da sık sık size hatırlatılacaktır.

Bu makale 25 Ekim 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Seher Tutkun

Uzm. Dr. Seher Tutkun,lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Hacettepe İngilizce Tıp Fakültesinde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru Unvanı almıştır.İhtisasısını ise,Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniğinde tamamlayarak Uzman Doktor Unvanı almıştır.

Kliniğinde ‘’ Kendinizin ve yaşınızın en iyi versiyonu olabilirsiniz’’ yaklaşımı ile lazer epilasyon, cilt bakımı, ameliyatsız estetik işlemler yanında saç, deri ve tırnak sorunları ve hastalıklarının tanısı-tedavisi konusunda, keyifle çalışmakta.

Mesleki çalışmalarına ise özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.

 

 

 

 

Etiketler
Lazer epilasyon uygulaması
Uzm. Dr. Seher Tutkun
Uzm. Dr. Seher Tutkun
Bursa - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube