Isıco'nun önerileri; skolyoz tedavisi sonrası hayat

ISICO'nun Önerileri; Skolyoz Tedavisi Sonrası Hayat

Isıco'nun önerileri; skolyoz tedavisi sonrası hayat

Sonunda, egzersizler ve korse desteğine artık ihtiyacınız olmayacağı, günlük hayatınıza kendi başınıza devam etmeye hazır olacağınız zaman gelecek. Bu noktada kendinizi eskisinden daha hafif ve özgür hissedecek olsanız da endişeli hissedebilirsiniz çünkü muhtemelen geleceğin, beklediğinizden daha karmaşık görünmesine dair sayısız soru ve şüpheniz olacaktır. Bu kitapçıkta size tedaviden sonra ne beklemeniz gerektiğini anlatıyoruz, bazı anatomik kavramları açıklıyoruz ve omurganın dengesini bozabilecek, kaçınılması gereken aktiviteleri listeliyoruz.

Bu makale 20 Ocak 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Fzt. Berkay Tutar

Berkay TUTAR,

2011 yılında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü kazanmış 2015 yılında mezun olmuştur.

2015-2021 yılları arasında Adana Yaşam Tıp Merkezi'nde Fizyoterapist olarak görev yapmıştır.

2017 yılında Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anatomi Anabilim Dalı'nda Yüksek Lisans programına başlamış 2021 yılında mezun olarak Uzman ünvanını kullanmaya hak kazanmıştır.

2022 yılında Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anatomi Anabilim Dalı'nda Doktora programında devam etmektedir.

Şu anda mesleki çalışmalarına “Skolyoz Merkezi Adana - Uzm. Fzt. Berkay Tutar” merkezinde devam etmektedir.

Fzt. Berkay Tutar
Fzt. Berkay Tutar
Adana - Fizyoterapi
Facebook Twitter Instagram Youtube