Gtos tedavisi

GTOS Tedavisi GTOS terapi, Golgi Tendon Organ Stimülasyon kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Golgi Tendon Organı, kasın kemiğe bağlandığı tendon bölgesinde bulunan bir yapıdır. Buranın belli bir frekansta uyarılmasıyla ağrılı, kasılmış kasın gevşemesi sağlanır. Kanlanma artarak, kas  spazmı iyileşir ve ağrı kaybolur.

Gtos tedavisi

GTOS Tedavisi

GTOS terapi, Golgi Tendon Organ Stimülasyon kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır.

Golgi Tendon Organı, kasın kemiğe bağlandığı tendon bölgesinde bulunan bir yapıdır. Buranın belli bir frekansta uyarılmasıyla ağrılı, kasılmış kasın gevşemesi sağlanır. Kanlanma artarak, kas  spazmı iyileşir ve ağrı kaybolur.

Ağrısız bir yaşamı mümkün kılan, %85,6 memnuniyet oranıyla tek seans da bile tedavi edici özellikte; iğnesiz ve ilaçsız bir doğal terapi yöntemidir.

Birçok hastalıkta güvenle kullanılabilir:
Boyun Fıtığı
Donuk Omuz
Fibromyalji
Bel Fıtığı
Kanal Darlığı
Kireçlenme
Kas Ağrıları
Tendon Hasarı
Bağ Yaralanmaları

Bu makale 16 Ağustos 2022 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Kadir Göde

Yrd. Doç. Dr. Kadir GÖDE, 1983 yılında Niksar'da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı lisans eğitimini 2008 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru ünvanı almıştır. İhtisasını ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladıktan sonra Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı olmuştur. 

2017 yılında İstinye Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda yardımcı doçent olarak akademik kadroda yer almıştır. Yrd. Doç. Dr. Kadir GÖDE, şu an Trabzon Akçaabat'da bulunan Medicalpark Trabzon Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

Etiketler
Tendon
Uzm. Dr. Kadir Göde
Uzm. Dr. Kadir Göde
Trabzon - Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon
Facebook Twitter Instagram Youtube