Gözaltı ışık dolgusu nedir?

Gözaltı ışık dolgusu; gözaltı kırışıklığı, morluğu, torbalanma ve çöküklüğü gibi durumlarda başvurulan bir prosedürdür.

Gözaltı ışık dolgusu nedir?


Gözaltı ışık dolgusu; gözaltı kırışıklığı, morluğu, torbalanma ve çöküklüğü gibi durumlarda başvurulan bir prosedürdür. Bu işlem; gözaltındaki çöküklüğe dolgu uygulanması ile göz altının yanaklar ile aynı seviyeye gelmesini sağlarken, morlukları tedavi ederek cildin taze ve canlı görünmesini sağlamaktadır.
Vücutta bulunan hyalüronik asit yaşlanmaya bağlı olarak azalır, bu sebeple ve çeşitli faktörlere bağlı olarak göz altlarında çökme, kararma ve kırışıklık oluşur. Kişinin özgüvenini ve kendine olan beğenisini azaltan bu durum ışık dolgusu ile tedavi edilmektedir. Cerrahi bir prosedür içermemesi sebebi ile sağlıklı ve güvenilir bir tedavi yöntemidir.

Bu makale 2 Mayıs 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Muhammet Erkan

Op.Dr Muhammet ERKAN, 1973 yılında Trabzon'da doğmuştur. Lisans öncesi eğitimlerinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1998 yılında tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği'nde ihtisasını yapmış ve 2008 yılında Plastik Cerrahi Uzmanı olmuştur.

Mesleki çalışmalarına, Özel Kliniği'nde devam etmektedir

Op.Dr Muhammet ERKAN, Anestezi uzmanı Dr. Gönül ERKAN'la evli olup iki çocuk babasıdır
 

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
Etiketler
Gözaltı ışık dolgusu
Op. Dr. Muhammet Erkan
Op. Dr. Muhammet Erkan
Trabzon - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube