G - shot / orgazm aşısı ve klitoropeksi (clitoropexy- klitoris ufaltma ameliyatı)

G - shot / orgazm aşısı ve klitoropeksi  (clitoropexy- klitoris ufaltma ameliyatı)

G - Noktası ve orgazm aşısı

Orgazm cinsel hazzın en üst noktası olarak değerlendirilen vücudun verdiği tepkiler zinciridir. Orgazm esnasında vücutta birçok değişiklik meydana gelmektedir.Orgazm için olması gereken olaylar zincirinin ilk aşaması kişinin psikolojik olarak kendini olaya hazırlamasıdır. Daha sonra cinsel organlarda oluşan değişiklikler  sonucunda orgazm meydana gelmektedir.

G - Noktası esasında tam olarak varlığı kesinleştirilmiş  bir nokta ya da bölge değildir. 1940 yılında  Dr. Ernest Grafenberg tarafından tarif edilmiştir ve kadının en erojen bölgesi olarak gösterilmektedir...G noktası vajina ön duvarında yaklaşık olarak vajina girişinden 4-5 cm uzaklıkta, mesane boynunun vajen duvarına komşu olduğu bölgededir ve bu bölge sinir ile uyarılması çok yoğundur. Bu bölgede ayrıca erkekdeki prostat bezlerinin kadındaki eşi olan SKENE BEZLERİ de bulunmaktadır.

Orgazm Aşısı ile esasında yapılan işlem özel bazı ilaçlarla bu bölgenin uyarılmasını arttırmaktır. Bölgenin duyarlılığı ve cinsel ilişki esnasında uyarılması arttırılır ve bu yolla alınan haz maksimuma ulaşır..Yapılan işlem muayenehane şartlarında uygulanabilmekte ve süre olarak çok kısa sürmektedir.

Klitoropeksi  (CLİTOROPEXY) - klitorisi ufaltma ameliyatı

Hepimizin bildiği gibi cinsel uyarılmada Klitoris ve G - Noktası anahtar rolü üstlenmektedir. Klitoris erkekteki penis başının eşdeğeridir ve EROJEN dediğimiz cinsel uyaılma esnasında kanlanması artarak hacim olarak büyüyen bir yapıdır. Bazen klitoris üzerindeki deri katlantısı fazla olabilmekte ve bu klitorisin büyük görünmesinin ve şekil bozukluğu yaratmasının  yanında klitorisin uyarılmasını ve orgazmı da engelleyebilmektedir. Bu tarz problem yaşayan bayanlarda kilitoris üzerindeki bu deri katlantısını estetik cerrahi yöntemlerle çıkartabiliyor  ve böylelikle klitorisi ufaltarak hem estetik görünümü düzeltiyor hem de  daha fazla uyarılmasını sağlayabiliyoruz. Bu yapılan işleme CLİTOROPEXY denmektedir ve cinsel uyarılma bozukluğu olan bayanlarda çok iyi sonuçlar elde edilebilmektedir....

Bu makale 19 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan

Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan lisans öncesi öğrenimini 1992 yılında İstek Vakfı Florya Bilge Kaan Koleji'nde bitirmiştir. Ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanını almıştır. İhtisasını ise yine İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde yapmış ve  2005 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur. Uzmanlık eğitimi esnasında Amerika'da Wayne State Üniversitesi ve Almanya Köln Üniversitesi'nde çalışmalar yapmış olan Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan ihtisası sonrasında İstanbul'da birçok özel kurumda çalışmıştır. Mesleki çalışmalarına özel muayenehanesinde devam etmektedir. Instagram: @dr.burcukardasarslan Web Sitesi: Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan Uzmanlık Alanları Kadın Hastalıkları & Doğum Gebelik Sonlandırma Genital Bölge Estetiği Kızlık Zarı Dikimi Cin ...

Etiketler
Orgazm
Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan
Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan
İstanbul - Kadın Hastalıkları ve Doğum
Facebook Twitter Instagram Youtube