Diş beyazlatma

Bleaching yöntemi, dişlerin beyazlığını kaybetmesinden sonra, tekrar beyaza döndürülmesi işlemidir. Beslenme alışkanlıklarına bağlı olarak ya da genetik sebeplerle oluşan diş sararmaları ve benzer durumlara karşı beyazlatma tedavisi uyguluyoruz.

Diş beyazlatma

Diş Beyazlatma Kimlere Uygulanır?

Düzenli fırçalama ve ağız bakımı ile diş beyazlığınızı koruyabilirsiniz. Malesef diş beyazlığını korumak, yeme alışkanlıkları ve genetik nedenlerden dolayı mümkün olmayabilir.

Sağlıklı dişlere sahip herkese yapılabilen diş beyazlatma işlemi, dişlerin ağartılmasını sağlamada en etkili yöntemdir. Dişlerin beyazlatılması işlemi önce doktor tarafından onaylanmalı, sonra işleme geçilmelidir. Beyazlatma işlemi öncesi beyazlık tonunu sizden onay alarak belirliyor ve böylece işleme başlıyoruz.

Diş Beyazlatma Nasıl Uygulanır?

Diş beyazlatma işlemi sırasında sürülen jel, ağartıcı özelliğe sahiptir ve diş yüzeylerinizin zarar görmesini engeller. Uzman doktorlarımız ile çok özenli bir şekilde tedaviniz uygulanır.

Kullanılan jeli daha etkili bir hale getiren ışık kaynağı ile beyazlatma sürecini destekliyoruz ve daha kısa sürede sonuç alınmasını sağlayan tedavileri gerçekleştiriyoruz. Tedaviden sonra yeme alışkanlıkları hakkında sizi bilgilendirerek tedavinizi bitiriyoruz.

Bu makale 3 Nisan 2024 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dt. Serdar Devge

Serdar Devge , Marmara Universitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur.

1982 yılında İstanbul Kadıköy ilçesinde ilk muayenehanesini açmıştır. Ayrıca Serdar Devge, 1991 yılında eş zamanlı olarak Haydarpaşa Numune Hastanesi Ümraniye Semt Polikliniği’nde hasta kabulüne başlamıştır.

Halen kurucu ve aktif Diş Hekimi olarak Devgedent’de hasta kabulüne devam etmektedir.

Etiketler
Diş beyazlatma
Dt. Serdar Devge
Dt. Serdar Devge
İstanbul - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube