Dijital gülüş tasarımı

Dijital Gülüş Tasarımı, kişinin yüzündeki orana ve diş yapısına göre mükemmel gülüşünün prova edilerek gerçekleştirildiği bir işlemdir.

Dijital gülüş tasarımı

Dijital Gülüş Tasarımı, kişinin yüzündeki orana ve diş yapısına göre mükemmel gülüşünün prova edilerek gerçekleştirildiği bir işlemdir. 3D görüntüleme teknikleriyle çene ve diş yapınız analiz edilir ve size en uygun gülüş modeli tasarlanır. Sanki dişleriniz yapılmışcasına çıkartılan örneklerle, size sunulan seçeneklerin arasından kararınızı verebilirisiniz. Böylece sürpriz sonuçlarla karşılaşmadan sürecinizi sağlıklı bir şekilde ilerletebilirisiniz. Bu süreçte, gerekli olan işlemler Denizli Diş Hekimlerince belirlenir ve bu doğrultuda tedavi aşamasına geçilir. Bu işlemler, ufak bir diş dolgusu olabileceği gibi implant gibi önemli tedaviler de olabilir. Bu nedenle yüz hatlarınıza, dudak kalınlığınıza ve ten rengine bağlı olabilecek işlemler bütününde sürecin uzunluğu ya da kısalığı gereken işleme bağlıdır. Genellikle Dijital Gülüş Tasarımı ortalama 3 seans sürmektedir. Dijital Gülüş Tasarımını tercih etmeniz sonucunda, günlük hayatınızda rahatça kullanabileceğiniz hem pratik hem sağlam dişler elde etmiş olacaksınız. Gülümserken çekinmeden dişlerinizi gösterip, kendinizi psikolojik ve fiziksel olarak sınırlamanıza gerek kalmayacaktır.

Bu makale 27 Haziran 2022 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dt. Mustafa Özcan

Dt. Mustafa Özcan, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde başladığı eğitimini başarıyla tamamlayarak Diş Hekimi unvanı almıştır

Mesleki çalışmalarına Dt. Mustafa Özcan Dental Rezidans ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde devam etmektedir.

Yazarı sosyal medya'da takip edin
facebook
instagram
Etiketler
Dijital gülüş tasarımı
Dt. Mustafa Özcan
Dt. Mustafa Özcan
Denizli - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube