Çocukluk çağı aşıları

📌Aşılar bebeklerimizin ve çocuklarımızın etrafını çevreleyen koruyucu kalkanlar gibidir. 📌Özellikle bebeklerimizin bağışıklığının geliştiği erken dönemde ve uygun zamanda yapılan aşılar bebeklerimizi hayatı tehdit edebilen ciddi enfeksiyonlardan korur.

Çocukluk çağı aşıları

Önemli bir konu olan aşılar hakkında bazı hatırlatmalar yapmak istiyorum

 

📌Aşılar bebeklerimizin ve çocuklarımızın etrafını çevreleyen koruyucu kalkanlar gibidir.

📌Özellikle bebeklerimizin bağışıklığının geliştiği erken dönemde ve uygun zamanda yapılan aşılar bebeklerimizi hayatı tehdit edebilen ciddi enfeksiyonlardan korur.

📌Sağlık Bakanlığı’nın aşı şemasındaki ücretsiz aşılar ve ücretli aşıları uygun zamanda yaptıralım, çocuklarımızı koruyalım.

📌Aşılama oranlarımız ülkemizde çok özenle yapılan çalışmalar sayesinde yüksek ve bu bebeklerimiz ve çocuklarımızın sağlığını korumak adına çok mutluluk veri

Bu makale 8 Mart 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Elif Güney

Uzm. Dr. Elif Güney,  Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini tamamlayarak Tıp Doktoru ünvanını almıştır. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda ihtisasını tamamlayarak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ünvanını almıştır.

Uzm. Dr. Elif Güney, halen Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Sosyal Pediatri doktorasına devam etmektedir. Kliniğinde hepafiltreli ortamda hizmet sunmaya devam etmektedir.

Etiketler
Bebek aşıları
Uzm. Dr. Elif Güney
Uzm. Dr. Elif Güney
Ankara - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Facebook Twitter Instagram Youtube