Çocuklar için diş hekimi

Çocuklar için diş hekimi

Ebeveyinler çocuklarını getirirken nelere dikkat etmelidir:

Bekleme süresini kısaltmak için önceden randevu almalarında fayda var.
Doktoruna soracaklarını önceden hazırlamalıdır.
Tüm kontrol muayenesi randevularına mutlaka gidin , çocuğunuz her kontrolde muayene edilmediğini anlar ve bu iyi bir deneyim olarak belleğine yerleşir.
Çocuğunuzu muayene sırasında değil , muayene sonrasında teselli edin.
Çocuğunuz doktora bilgi verecek yaşta ise kendisiyle ilgili soruları cevaplamasına izin verin.

Çocuklar için diş hekimi seçimi nasıl olmalıdır:

Her çocuk olumsuz birçok korku yaşar.Fakat bu korkuları yersiz cümlelerle pekiştirmek doğru değildir.Ebeveyinlerin söylediği şu sözler ' yaramazlık yapma yoksa seni diş doktoruna götürürüm' gibi söylenen yanlış ifadeler çocuklarda diş hekimi korkusunu tetikliyor.
Ailenin tercih ettiği diş hekimi de bu konuda büyük önem taşıyor.Ebeveyinler yaşadığı kötü deneyimleri mümkün olduğunca çocuklarına anlatmamalıdır.
Çocuğunuzu mutlaka güvendiğiniz ve önceden ziyaret ettiğiniz bir diş hekimine götürün. Doğru diş hekimi tercihi , çocuğun ilk diş muayenesinde korku yaşamasını engeller ve onun rahatlamasını sağlar.
çocuklarımızı doktora götürürken alısverişe gider gibi doğal davranmak gerekir.

Bu makale 10 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dt. İsmail Beker

Dt. İsmail BEKER, lisans öncesi eğitimini tamamlamasının ardından Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde başlamış olduğu lisans eğitimini 1975 yılında tamamlayarak Diş Hekimi unvanı almıştır. Mezuniyetinin ardından 1977 yılında özel muayenehaneciliğe başlamıştır. 1977 yılından günümüze Kadıköy'deki muayenehanesinde mesleki çalışmalarına devam etmekte ve hastalarına hizmet vermektedir. Dt. İsmail BEKER, implant çalışmalarına 1980'li yıllarda başlamıştır ve ülkemizde implant uygulayan hekimlerin ilkleri arasına girmiştir. 2000 yıllında uluslararası dişhekimliğinde fellow ve diplomate unvanı almıştır. Kendisi ICQI ve Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği gibi mesleki kuruluşlara üyedir. Gelişen diş hekimliği standartlarını her zaman takip eden Dt. BEKER, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere sayısız seminer, eğitim, kurs ve organiz ...

Etiketler
Çocuk diş
Dt. İsmail Beker
Dt. İsmail Beker
İstanbul - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube