Ameliyatsız lazer lipo (sculpsure)

Ameliyatsız lazer lipo (sculpsure)

 

SculpSure; tüm vücut ve cilt tiplerinde kullanılabilen dünyanın ilk ve tek FDA “Ameliyatsız Lazer Lipo”  vücut şekillendirme LAZER teknolojisidir.Uygulamadan sonra parçalanmış yağ hücreleri vücudun doğal sistemi tarafından vücuttan elimine edilir. SculpSure heykeltraş gibi vücudunuzu şekillendirir.

SculpSure ile vücuttaki inatçı yağlardan ameliyata gerek kalmadan son derece pratik bir yöntemle sadece 25 dakikada kurtulmak mümkündür. Ameliyatla tedaviye kıyasla çok daha ekonomik olması, hiçbir iyileşme süreci gerektirmemesi ( hasta sosyal yaşamına hemen dönebilmektedir) acısız, konforlu ve son derece güvenli bir uygulama olması tercih sebebidir.

Ameliyatla Lazer Lipo sonrası oluşan morluk vs. gibi problemler oluşmaz. Yine ameliyatla Lazer Lipo sonrası minumum 3 hafta giyilmesi istenen korseye gerek yoktur. %90 hasta memnuniyeti oranı ile vücut şekillendirmede en çok tercih edilen son teknolojidir. Uygulama esnasında ve sonrasında hiçbir yan etki oluşmaz, ağrı ve acı hissedilmediğinden lokal veya genel anestezi uygulanmaz. Hasta konforu için kompakt soğutma sistemine sahiptir.

SculpSure kadın-erkek tüm yaş guruplarına, tüm vücut ve cilt tiplerine, tüm mevsimlerde uygulanabilir. Tek bir seans uygulama yeterlidir, nadiren inatçı yağ oranının fazla olduğu durumlarda 1-1.5 ay ara ile 2. veya 3. seans gerekebilir. Uygulamadan 6 hafta sonra hızla değişim gözlenir, kıyafetlerin bollaştığı farkedilir, optimum sonuç 12 hafta sonra ortaya çıkar.

Bu makale 7 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Hüseyin Tırman

Dr. Hüseyin TIRMAN, 1973 yılında Burdur’da doğmuştur. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Ardından eğitim için Londra ve ABD’ye gitmiştir. İlaç sektöründe ürün yöneticiliği yapan Dr. TIRMAN, İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Master’ı ve MBA programlarını tamamlamıştır. Estetik ve sağlık alanında uzmanlaşmış olan Dr. Hüseyin TIRMAN, başarılı medikal estetik uygulamaları yapmakta olup ameliyatsız gençleştirme teknolojilerini hastalarının hizmetine sunmaktadır. Ayrıca, eğitimci yönü ile sektördeki firma ve çalışanlara medikal estetik alanında eğitimler vermekte, güncel yaklaşımları yakından takip etmekte ve polikliniğinde uygulamaktadır. Tüm bunların yanı sıra Ameliyatsız Gençleştirme Teknolojilerini hastalarına uygulayan öncü hekimlerdendir. Dr. Hüseyin TIRMAN, 200 ...

Etiketler
Sculpsure nedir
Dr. Hüseyin Tırman
Dr. Hüseyin Tırman
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube