Sorularda Ara

Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

epididim kisti tehlikeli mi?

Sağ testisimde bir kitle elime gelince doktora gittim. Kan testi yapıldı sonuçları: AFP:5,92 HCG:0,1 LDH:375 ...Ultrasonda çıkan sonuç ise: Başlangıç görünümlü hidrosel, testis venlerinde genişleme (varikosel) en geniş yeri 2,7 mm...sağ epididimde biri 3*4 diğeri 3*5 mm olmak üzere hiperekojen odaklar izlendi..Şu an elime gelen bu kitleler çok azaldı, küçüldü...Benim bundan sonra yapmam gereken nedir? İlerde Tehlikeli bir durum ortaya çıkar mı?

6 Ağustos 2014 16:33
Op. Dr. Levent Türk Doktora Sor

Op. Dr. Levent Türk tarafından cevaplandı.

beze olusumu

penısım de sünnet ızının bıttıgı yerde bır beze olustu dsarıdan hiç belli olmuyor .ereksiyon halıne gecerken sızlıyo gıbı dıger durumlarda acı sızı yok . bazen küçülüyo bazen buyüyor gıbı geliyo . teşekkürler..

7 Nisan 2014 10:21
Op. Dr. Levent Türk Doktora Sor

Op. Dr. Levent Türk tarafından cevaplandı.

Epididim kisti

hocam, sağ yumurtalığımda epididim lokalizasyonunda 40x32x36 mm boyutunda kalın cidarlı multiple ekojen septası olan kistik lezyon saptandı. ayrıca solda daha belirgin her iki pleksus pampiniformiste valsalva ile geri akım izlenmiştir (varikosel) ben 8-9 ay önce de sol tarafımdan varikosel ameliyatı olmuştum. bu tabloya baktığımızda çocuğum olur mu ? ameliyat olmalı mıyım

19 Şubat 2014 12:16
Op. Dr. Levent Türk Doktora Sor

Op. Dr. Levent Türk tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube