Sorularda Ara

Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Depresyonda mıyım?

1 buçuk yıldır bi ilişkim vardı bitimeye karar verdik tartışmalar sıklaştığı için. 1 ay önce tekrar birlikte olmaya başladık. Son günlerde bana soğuk davranıyordu. Konuşmak istemiyordu ama sorumlu olarak beni tutuyordu bende sürekli kendimi olan bitenden dolayı suçlu hissediyorum. Bugün aynı anda ayrıldık. Sorumluluğu hep kendi üzerimde hissediyorum benim yüzümden bitti sanıyorum ve bu da ona kendimi affettirmem gerekiyor algısını oluşturuyor bende. Çok bağlı kaldım ve bundan sebep mutlu olamıyorum. Ne yapmam lazım?

7 Ocak 2018 16:43
Psk. Ezgi Albaş Doktora Sor

Psk. Ezgi Albaş tarafından cevaplandı.

Eskiye bağlı kalmam

Kafamı herşeye çok takıyorum herseyden şüphelenir oldum artık sözlümün yaptığı bazı hatalar yüzünden artık oma hiç güvenmiyorum. Hergün kavga çıkarıyorum. Her şeyden şüpheleniyorum ve geçmişe çok bağlı kalıyorum eskiyi kötü anıları silemiyorum kafamdan bi türlü paronayak oldum iyice mutlu huzurlu bir yaşam istiyorum artık yapamıyorum.

23 Temmuz 2017 01:24
Psk. Ezgi Albaş Doktora Sor

Psk. Ezgi Albaş tarafından cevaplandı.

zoofobi tedavisi

Merhaba Ezgi hnm, 32 yaşında evli ve iki çocuğu olan bir bayanım,kendimi bildim bileli zoofobi ile uğraşıyorum,bu korkum artık çocuklarımıda etkilemeye başladı ,hayvanları gerçekten çok seviyorum ,kucağıma alıp sevmek en çok istediğim şey fakat o durum ile karşı karşıya kaldığımda panikten nereye kaçacağımı bilemiyorum ,artık bu durum beni çok yordu kendi kendimle savaşmaktan sıkıldım. varmıdır hocam bunun bir yolu tedavisi yardımcı olursanız çok sevinirim. sevgiyle kalın

28 Haziran 2017 16:22
Psk. Ezgi Albaş Doktora Sor

Psk. Ezgi Albaş tarafından cevaplandı.

Asabiyet sabırsızlk

Merhabalar ezgi hanım sizi uzun zamandır takip ediyorum. Benim sorunum asibiyet uykusuzluğa dayanamak. 5aylık ve 2buçuk yaşında kızım var. Çok agrasifim sabrım yok aslında rahat bir hayatım var annemler yakın yardımcı oluyorlar eşim çok yardımcı ama ben kendimi çok yıpratıyorum çocuklara yansıyor saçım çok dökülüyo sinirdenmidir nedir oda beni geriyo hergün tutam tutam saçımın dökülmesi. Emzirdiğim için ilaç kullanamam bir uzmandan yardım alsam ilaç öneriyorlar hemen. Sizce bitkisel çaylar çözüm olurmu yada neyapmaylım?

15 Haziran 2017 16:29
Psk. Ezgi Albaş Doktora Sor

Psk. Ezgi Albaş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube