Sorularda Ara

Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sınav Stresi

Merhaba, Sınavdan kaldım ve bunu aileme söyleyemedim. Geçtiğimi söyledim. Diğer sınav 3 ay sonra yapılacak. Kendimi hiç rahat hissetmiyorum ve çok üzgünüm. Lütfen yardımcı olur musunuz ?

12 Haziran 2014 01:44
Uzm. Psk. Nimet Temizkan Doktora Sor

Uzm. Psk. Nimet Temizkan tarafından cevaplandı.

kafam o kadar karışık ki konuşmak istiyorum bana yardım edin

merhaba hocam ben erkek arkadaşımla birlikte oldum o kadar pişmanı ki her gün ALLAH TAN af diliyorum kimseye anlatamıyorum erkek arkadaşım da ilk davrandığı gibi davranmıyor beni konuşturmuyor bile neredeyse cnm çok sıkılıyor bn ne yapıcağım konusunda bi fikre sahip değilim. her gün bu sorunla karşılaşmak hayatımın bir parçası olarak kalamaz kafamdan artık bnm için bir çıkış yolunun olmadığını biliyorum hayatım o kadar değişti ki bn çok sinirleniyorum etrafımdakileri de kırmaya başladım bana yardım edin şimdiden teşekkür ederim hocam

30 Mayıs 2014 09:37
Uzm. Psk. Nimet Temizkan Doktora Sor

Uzm. Psk. Nimet Temizkan tarafından cevaplandı.

nefes alamama hissi

merhabalar öncelikle ben 20 yaşındayım yaklaşık 5 senedir falan sürekli gün içinde her hangi bir zamanda ortada hiç bir şey yokken veya bir şey olduğunda da nefes alamama hissi yaşıyorum nefes alıyorum ama aldığım nefes yetmiyormuş gibi geliyor bu konuyu araştırdım nefes açlığı,panik atak gibi sonuçlar çıktı bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz ve ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim..

24 Mayıs 2014 23:27
Uzm. Psk. Nimet Temizkan Doktora Sor

Uzm. Psk. Nimet Temizkan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube