Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

aniden antidepresanı bırakmak

hocam merhaba öncelikle.geçen yıl anksiyetem için cipralex kullanmıştım iyi gelmişti.Uzun zamandan sonra tekrar başlamaya çalıştım 1 ay önce 5 mg ile ama ikinci gününde bıraktım çünkü mide bulantısı ve ishal yaptı,kusturdu. Şimdi tekrardan başlamaya çalıştım 5 mg aldım yine ertesi gün mide bulantısı ve ishal ile kalktım.Kullanamayacağım anlaşılan. Merak ettiğim soru ise 2 kez aniden bırakmak.bu yaptığımın beynime bir zararı var mı? Sorun olur mu?

5 Nisan 2019 12:12
Uzm. Dr. Melih Vural Doktora Sor

Uzm. Dr. Melih Vural tarafından cevaplandı.

Unutkanlikxsorunu

Menüdoktor Ana sayfaBenimsayfamSorularım (#*** *** **) SORU Unutkanliksorunu SORU Unutkanlik Hocam saygilar 57yasindayim hayatini etkilemeyen unutkanliklar oluyor Dr önerisinde ginkobloba hap ve nootropil800mg verildi yararlaniyorum bu ilaclarin önemli zarari varmi bu konuda oneriniiz yokmu Gizl Gizl Gizle ayrıca cipralex5mg verildi unutkanlık artirirmi r. Gizle 21 Gizle *** *** ** / Biz Türkiye'yiz .

14 Şubat 2018 07:37
Uzm. Dr. Melih Vural Doktora Sor

Uzm. Dr. Melih Vural tarafından cevaplandı.

sersemlik, hafiflik

Hocam iyi günler. Uzun yıllardır anksiyete bozukluğum var. Zaman zaman ilaç tedavisi de görüyorum. Yaklaşık iki aydır hemen hemen sürekli devam eden şikayetlerim var. Şöyle ki, ne yersem yiyeyim hemen sonrasında ağzımda tat kalmıyor ve midem de hep boş gibi. Ama bu sebepten ötürü hep ağzımın tatsızlığı geçsin diye birşey yeme ihtiyacı hissediyorum. Kilo problemim yok, iştahım da yerinde. Buna eşlik eden bir hafiflik hissi de var vücudumda. Tüy gibi hafif hissediyorum kendimi çoğu zaman.Buna benzer durum 2 sene önce de olmuştu, kan tahlillerinde birşey çıkmamıştı. Tomografi sonuçlarında ise kalsifikasyondan bahsediyordu ancak doktorum bunun önemli birşey olmadığını söylemişti.Sizce şikayetlerim anksiyenin belirtileri mi yoksa ilave tetkikler...

10 Şubat 2018 08:13
Uzm. Dr. Melih Vural Doktora Sor

Uzm. Dr. Melih Vural tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube