Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Geçmeyen Baş Ağrısı

Ayağa kalkınca veya otururken kafam patlayacak gibi ağrı oluyor. Sağa sola çevirirken saklarken de mevcut. Göz üstü burun kenarları ağrısı Ensemde terleme, kulak arkalarına vuran ağrı var. 3yıl önce acile çıkmştım bu sebepten dolayı doktor tomografi sonucuna göre burun iç bölgesinde kemik veya kıkırdakta "S" şekli var dedi. Her zaman doktora gidemiyorum evde bu ağrıyı çekmek yerine çözüm arıyorum beni rahatlatabilecek ne yapabilirim hocam ?

14 Eylül 2022 04:34
Prof. Dr. Deniz Demir Doktora Sor

Prof. Dr. Deniz Demir tarafından cevaplandı.

Merhabalar hocam mr sonucu yorumlar mısınız teşekkür

Merhabalar hocam mr sonucumu yorumlar mısınız şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi şikayeti ile gittim mr sonucu BEYİN MR Bulgular: Kranioservikal bileşke doğaldır. Bazal sisternler açıktır. Bilateral serebellar hemisferde patolojik sinyal değişikliği saptanmamıştır. Bulbus, pons ve mezensefalon normal konfigürasyon ve sinyaldedir. Ventriküler sistem normal konfigürasyon ve genişliktedir. Ekstraserebral subaraknoid mesafe normal genişliktedir. Bilateral bazal ganglionlar, talamuslar, kapsula internalar, korpus kallozum ve sentrum semiovale sinyal intensitesi normaldir. Her iki serebral hemisferde kortikal gri cevher, subkortikal-derin beyaz cevher sinyal intensiteleri doğaldır. Her iki tarafta orbital yapılar normaldir. Sella, suprasellar ve ...

21 Haziran 2022 14:55
Prof. Dr. Deniz Demir Doktora Sor

Prof. Dr. Deniz Demir tarafından cevaplandı.

Sinüzit Hakkında

Merhaba, uzun zamandır sinüzit belirtleri yaşıyorum. Yoğun baş ağrısı vs. de buna eşlik ediyor. Bazen başım dönüyor. Beyin apsesi yapmış olma ihtimali var mıdır?

6 Haziran 2022 01:15
Prof. Dr. Deniz Demir Doktora Sor

Prof. Dr. Deniz Demir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube