Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

bartholin apsesi

Merhaba hocam 3 gun once sag ic vaginamda mercimek buyuklugunde sislik hissettim agri ve aci yok ne yapmaliyim bir doktora gozukmeliyim

5 Kasım 2015 14:19
Prof. Dr. Murat Arslan Doktora Sor

Prof. Dr. Murat Arslan tarafından cevaplandı.

merhaba doktor bey.

Genetal bolgede dogustan olan ben'im vardi...dogudan sonra bir sigilim daha oldu bunlari kucuk bir operasyonlan yaptirdi ..ama izleri kaldi doktorum bana contractubex jel verdi ama bir degisiklik olmadigini goruyorum kullanabilecegim daha iyi sonuc veren krem varmi? Ve bu ismini verdigim kremi yuze kullanabiliyormuyum lekeler icin?

3 Şubat 2014 13:54
Prof. Dr. Murat Arslan Doktora Sor

Prof. Dr. Murat Arslan tarafından cevaplandı.

tekrar operasyon geçirmelimiyim?

merhaba.28 aralıkta bartholin kistim(sağ tarafta ve artık oturduğumda acı veren ceviz büyüklüğünde bir şişlikti) için gümüş nitrat ile gerçekleştirilen operasyonu oldum ve 2 gün sonra gümüş nitrat çıkarılıp 2 dikiş atıldı.. arada ağrım oluyordu. operasyondan yaklaşık5-6 gün sonra adet oldum ağrılarım hatırı sayılır derecede arttı. adetim bugün kesildi. son 3 gündür sol tarafta bir şişlik var ve acıyor oturduğumda ve bugün sağ tarafta(operasyon olan) da tekrar bir şişlik oluşmaya başladı. tekrar bir operasyon geçirmem gerekir mi yoksa bu operasyondan sonra meydana gelebilecek bir durum mu?

11 Ocak 2014 14:32
Prof. Dr. Murat Arslan Doktora Sor

Prof. Dr. Murat Arslan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube