Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

basur normal mi?

dr. bey 20 gün oldu basur longo ameliyatı oldum. tuvaletten sonra kurulamama rağmen iç çamaşırım ıslanıp kirli kalıyor. Bir de yellenmem durmadan oluyor. yellenmek rahatlık hissi veriyor. ama çok olması zorluk çıkartıyor ..

28 Ocak 2014 23:41
Prof. Dr. Emin Ersoy Doktora Sor

Prof. Dr. Emin Ersoy tarafından cevaplandı.

kist hidatik

mrb hocam koaly gelsin ben 2008 yılında karaciğer kist hidatik yüzünden ameliyat oldum ve 2011 yılında karaciğerde yine kist gözüktü karaciğer sağ lob posteriorda bt de tariflene lezyonlara uyan alanda yaklaşık 3çaRPI 4 cm boyutlu semisolid ve yaklaşık 3 çarpı 4 cm boyutlu içerisinde membranların barındırdığınıdüşünülen kistik lezyonlar izlendi yazıyodu 2012 yılında girimsel radyoloji tarafından kistimi başaltılar hocam *** *** ** te kontrol amaçlı girimsel radyolojiye gittim ulrasyonla baktılar şöyle yazıyo kc sağ lob subdiyagrafmatik alan duvarında kalsifikasyon bulunan inaktif kc kist hidatiğini rezüdüel görünümü mevcuttur sizin görüşünüzü ve önerleriniz nedir hocam bu hayatım boyunca dursa zararı varmı o kist canlanma gibi bi durumu var...

28 Ocak 2014 10:33
Prof. Dr. Emin Ersoy Doktora Sor

Prof. Dr. Emin Ersoy tarafından cevaplandı.

patoloji sonuç

Hocam merhabalar, 1 Ay kadar önce sol sırt kürek kemiği arasında 5cm çapında lipom amaliyatı oldum,patoloji sonucumda benign lipomatöz neoplazm açıklanmış,ayrıntısı nedir acaba ? şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

25 Ocak 2014 02:50
Prof. Dr. Emin Ersoy Doktora Sor

Prof. Dr. Emin Ersoy tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube