Diyetisyen - Sorular ve Uzman cevapları
Dilara hanım sadece kilo verme konusunda mı yardımcı oluyorsunuz yoksa kilo alma konusunda da yardımcı olabiliyormusunuz .
10 Kasım 2020 13:00Dyt. Dilara Ceceloğlu Ocak tarafından cevaplandı.
Fiyatlarınız nasıl oluyor acaba birde haftalık program uyguluyoruz diymi ve bölgesel zayıflama da yardımcı oluyo musunuz
9 Eylül 2019 09:15Dyt. Dilara Ceceloğlu Ocak tarafından cevaplandı.
Merhabalar , sınav dönemimde çok aşırı kilo aldım ve kurtulmak için bir-çok yönteme başvurdum. Açıkçası irademin zayıflığından ötürü en fazla 5 kilo verdim ve gerisin geriye aldım. Diyetisyenler 1 ayda bir görüşme sağladıkları için 1 ayda ben çoktan diyeti bozuyor oluyorum. Gerçekten çok bunaldim bedenimden kıyafetlerim olmuyor depresyona girmek üzereyim ama kontrolsüzce besleniyorum. Şansımı sizinle deneyebilir miyim ?
20 Ağustos 2019 17:22Dyt. Dilara Ceceloğlu Ocak tarafından cevaplandı.
beslenmesı eşim kolon kanseri ameliyat oldu cekum bolgesınden kemoterapiye başlayacak kanser hastalarının beslenme yönünden onerınız yokmu kemoterapi sırasında sakıncalı besinler nelerdir Gizle
4 Ağustos 2019 08:12Dyt. Dilara Ceceloğlu Ocak tarafından cevaplandı.