Sorularda Ara

Diyetisyen - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

KİLO VERMEK ZOR

İyi günler diyetisyen hanım ben 60 yaşında 152cm. boyunda 68 kilodayım kilo vermeyi çok istiyorum.Fakat 3 ana öğün 3 ara öğünlü bir diyet programı istemiyorum .Çünkü böyle olunca hep yemek düşünülüyor.Daha önce yaptım.Ben haftanın 5 günü 1saat yürüyorum.Akşam saat 6 dan sonra hiç bir şey tüketmiyorum.sadece çay,su ve maden suyu tüketiyorum.Bana bu şekil de yardımcı olabilirseniz size gelmek istiyorum.Çünkü çok zor kilo veriyorum.HOŞÇAKALIN SEVGİ VE SAĞLIKLI KALIN..

24 Şubat 2019 13:32
Dyt. Ayşenur Günaydın Doktora Sor

Dyt. Ayşenur Günaydın tarafından cevaplandı.

Tahliller hakkında

Size gelmek istiyorum ama, tahlili biz mi yaptırıp geliyoruz yoksa siz mi yapıyorsunuz? bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim...

23 Aralık 2017 20:46
Dyt. Ayşenur Günaydın Doktora Sor

Dyt. Ayşenur Günaydın tarafından cevaplandı.

Kolesterolyuksejkigi

Menüdoktor Ana sayfaBenimsayfamSorularım (#*** *** **) SORU Kolesterolyuksekligi Menüdoktor Ana sayfaBenimsayfamSorularım (#*** *** **) SORU Kolesterolyuksekligi Hocam saygilar 57yasindayim son tahlildehdl43 ldl160 tkol228 trig138hbac1 5.5 ldlyi dusuremiyorum her gun bir dis sarmisak ikiye bolerek yutuyorum kolesterol ilaci icemiyorum haftada3yumurta hergun8zeytin yiyorum baska onerinizyokmu sarmisagi dogrumu kullaniyorum Daha Fazla *** *** ** / Çılgın Türkler r.

26 Kasım 2017 08:30
Dyt. Ayşenur Günaydın Doktora Sor

Dyt. Ayşenur Günaydın tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube