Sorularda Ara

Diyetisyen - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

ramazanda diyet

ramazanda diyet yapmak ve kilo vermek mümkün bir şey mi? diyetisyen görüşmesini ramazandan sonraya bırakmak doğru bi yaklaşım olur mu yoksa oruç tutarken de kilo vermek mümkün olabilir mi?

17 Haziran 2014 16:08
Dyt. Zeynep Koç Doktora Sor

Dyt. Zeynep Koç tarafından cevaplandı.

polikistik over

Merhaba doktor hanim ben 21 yasindayim 90 kiloyum 1.70 boyum var yaklasik 4 sene once 58 kiloydum o aralarda kilo almaya basladim polikistik over hastasi oldugumu ogrendim ve hala kilo aliyorum bundan cok rahatsizim kendimi cok igrenc hissediyordum ama kendime soz verdim zayiflicam tabiki arada 8 kilo verdigim oldu 5 kilo verdim ama duzenli yapmadigim icin tekrar kilo aldim almanyada yasiyorum ve cokda iyi degil almancam o yuzden sizden yardim istiyorum herhangi bi baska hastaligim yok alerjim yok hic birseye sadece sedef ve polikistik over var lutfen bana yardim edin surekli burdan size bildiririm durumu duzenli bi diet listesi verebilirmisiniz tesekkurler simdiden

2 Mart 2014 21:24
Dyt. Zeynep Koç Doktora Sor

Dyt. Zeynep Koç tarafından cevaplandı.

yeşil kahve içmek

merhaba hocam, ben 1,55 boyunda, 85 kiloyum hergün düzenli yürüyüş yapıyorum ama kilo veremiyorum .ne yapabilirim. hocam yeşil kahve içmek kilo verdiriyormu ve sağlık açınsında sakıncası varmı teşekürler.

11 Şubat 2014 14:43
Dyt. Zeynep Koç Doktora Sor

Dyt. Zeynep Koç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube