Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Su kabarcığı

Merhaba 21 yaşındayım,2 gün önce belimin sol arka tarafında içi su toplamış nohut büyüklüğünde bir kabarcık fark ettim.Parmağımla ağrı olup olmadığını kontrol ettim ağrı olmadı ve hemen patlamadı dokununca.Bir gün sonra ise içindeki sıvının belli bir kısmı kaybolmuş gibiydi ve büzüşmüş bir halde idi ufak bir dokunuşla patlayıp patlamadığına baktım herhangi bir sıvı akışı olmadı.Üstündeki derinin rengi biraz koyulaşmiş gibiydi ve akşam patladı.İcindeki sıvı aktı ve biraz yanma hissi oldu.Baticonla temizleyip temiz bir pamukla kapattım üzerini.Herhangi bir kaşıntı ya da ağrı olmadan aniden çıkması beni biraz korkuttu sizce neden olmuş olabilir?

4 Mayıs 2021 13:55
Uzm. Dr. G. Sevim Ergen Doktora Sor

Uzm. Dr. G. Sevim Ergen tarafından cevaplandı.

Yüzümdeki kabarcık

Merhaba hocam. Yazın yüzümde küçük bir kızarıklıkla başlayıp sonra yağ bezesi gibi bir şekle dönen 3 tane kabarcık çıktı. Burnun göze yakın üst bölümünde ve hemen yanında 2 tane. Şimdi de diğer yanağımda aynı hizada, 2 tane kızarıklık çıktı. Bunun sebebi ne olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.

4 Nisan 2021 10:37
Uzm. Dr. G. Sevim Ergen Doktora Sor

Uzm. Dr. G. Sevim Ergen tarafından cevaplandı.

Vücutta ben

Değerli hocam bir soru sormak istiyorum size vucudumu bu ara çok kontrol eder gibi oldum ama bir fotograf göndermek istiyorum size teşhis koymak amaçlı değil sadece Göbeğimde bir şey farkettim bu çıkan bir benmi yada sivilce gibi birşeymi anlıyamadım sizce nedir lütfen bakabilirseniz çok memnun olurum Resim; https://we.tl/t-U0k2PpcPJ2

28 Ocak 2021 21:24
Uzm. Dr. G. Sevim Ergen Doktora Sor

Uzm. Dr. G. Sevim Ergen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube