Çocuk Ürolojisi (Cerrahi) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Sünnet hakkında

Sayın hocam, Ben 19 yaşındayım. Geç sünnet oldum. Ancak aile bireyleri konuşurken bir gerçeği öğrendim. Eğer sünnet olmasaymışım kadın olna ihtimali varmış. Bunun nedeni ne olabilir?

2 Haziran 2018 19:37
Prof. Dr. Murat Alkan Doktora Sor

Prof. Dr. Murat Alkan tarafından cevaplandı.

Sol testisimde sarkma

Hocam yaşım 14 testisimin sol tarafında gözle görülür bir sarkma var ve sık sık komple bacağımla birlikte uyuşuyor ciddi bir şeymi bir doktora görünmelimiyim

12 Şubat 2018 20:47
Prof. Dr. Halil Tuğtepe Doktora Sor

Prof. Dr. Halil Tuğtepe tarafından cevaplandı.

Bebeklerde vajinal krem kullanimi

Hocam bugün 13 aylık kıZımba vajinal yapisiklik sebebiyle küçük cerrahi bir müdahele yapılarak yapisiklik açıldı.doktor 3 hafta günde 2 kere kullanılması için vajinal östrojen kremi verdi. Bu kremi ne kadar derine surmemiz gerekir. Bir türlü beceremedik. Doktor bey kulak çöpüyle iç dudaklara sürmemizi söyledi. Genelde bebekler bu kremlerde cok aci hissederler mi ? Bebekler icin vajinal kremlerde Nasıl bir uygulama önerirsiniz ? Simdiden teşekürler.

9 Kasım 2017 22:08
Prof. Dr. A. Can Başaklar Doktora Sor

Prof. Dr. A. Can Başaklar tarafından cevaplandı.

cinsel organda acı hissi

Hocam merhaba kolay gelsin ben 19 yaşında bir erkeğim bu gibi konularda utandığım için doktora gidemedim en kolay yol burası aklıma geldi.Benim sorunum hocam ereksiyon yaşadığım zaman cinsel organımda acı hissediyorum sanırım çocukken sünnet olduğumda fazla kesilmiş gibi gözüküyor.Bu sorunum için önerebileceğiniz herhangi bir ilaç varmıdır ?Saygılarımla.

30 Haziran 2017 16:38
Doç. Dr. Gülay Aydın Tireli Doktora Sor

Doç. Dr. Gülay Aydın Tireli tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube