Sorularda Ara

Anestezi ve Reanimasyon - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

EPİDURAL DOĞUM

merhaba Mehmet Bey öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. Ben 33 haftalık gebeyim, yaklaşık 3 yıl önce L4-L5 İntervertebral diskinde dejenerasyon,sol parasantral ekstrüzyon,tekal saka bası,spinal kanalda hafif daralma,L5-S1 intervertebral diskinde dejenerasyon santral posterior protrüzyon, tekal saka ve spinal kanal içindeki her iki ana sinir köküne hafif bası spinal kanalda daralma tanısıyla bel fıtığı ameliyatı oldum, şimdi de epidural sezeryan olmak istiyorum yalnız dün ki doktor kontrolümde kadın doğum doktorum daha önceki ameliyat yerim nedeniyle epidural olmama engele çıkma ihtimalimin olduğunu söyledi hastanemin anestezi uzmanı ile 15 gün sonraki randevumda görüşeceğim fakat o zaman kadar beklemek beni çok tedirgin ediyor bana bu konu h...

23 Ekim 2011 09:47
Uzm. Dr. Mehmet Akif Genç Doktora Sor

Uzm. Dr. Mehmet Akif Genç tarafından cevaplandı.

antibiyotik

sayın doktor, safra kesesi ameliyatı olacaktım ancak anestezi doktoru bendeki grip hastalığını görünce KBB sevketti. yapılan incelemede broşlarım dolu olduğu için birtakım ilaçlar verdi. Bunlardan bir tanesi KLAMOKS BID 1000mg. antibiyotik hapı. Sorum şu söz konusu ilacı aldıktan sonra böbreklerimde ağrı başladı. Antibiyotik hapı böyle bir ağrı yaparmı?

8 Ekim 2011 16:08
Uzm. Dr. Mehmet Akif Genç Doktora Sor

Uzm. Dr. Mehmet Akif Genç tarafından cevaplandı.

Dr. Bey aslında benim sorunum bacağımdaki bir ortopedi ameliyatından kalma

Dr. Bey aslında benim sorunum bacağımdaki bir ortopedi ameliyatından kalma dikiş izi.. bu dikiş izinin estetikle kapanmayacağını söylüyor bazı doktorlar. sizce bunun için kime başvurmalıyım? yani bu iz estetikle tamamem kapatılabilir mi?

5 Temmuz 2011 12:31
Uzm. Dr. Mehmet Akif Genç Doktora Sor

Uzm. Dr. Mehmet Akif Genç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube