KF
Soru Sahibi
27 Mayıs 2022 23:16

Wbc yüksekliği

Hocam merhabalar kas ağrısı üzerine acile gittim wbc 11 çıktı ilk defa normal değerlerde olurdu genelde çok yüksek bi değermi bi sıkıntı olurmu

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Uzm. Dr. Ayşen Bayraç
Uzm. Dr. Ayşen Bayraç
Dahiliye - İç Hastalıkları

Merhaba Filiz hanım WBC 4-10 bin arası normal kabul edilir. Çok yüksek olmasa da yüksek, WBC yüksekliğinin nedenine yönelik doktorunuz muayene bulgunuza gerek enfeksiyon gerekse diğer nedenleri araştırmak için ek tetkikler istemiş olmalı diye düşünüyorum. İstemediyse eğer bir iç hastalıkları bölümüne başvurmanızı öneririm. Sevgiler..

29 Mayıs 2022 17:12
Uzm. Dr. Ayşen Bayraç
Uzm. Dr. Ayşen Bayraç Dahiliye - İç Hastalıkları

Yazar toplam 73 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Gegirememe Uzm. Dr. Ayşen Bayraç
CRP 8,12 Uzm. Dr. Ayşen Bayraç
Kan değerleri hakkında Uzm. Dr. Ayşen Bayraç
Panik atak tansiyon Uzm. Dr. Ayşen Bayraç
Helicobacter Uzm. Dr. Ayşen Bayraç
Dahiliye - İç Hastalıkları İle İlgili Diğer Uzmanlar
Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Memis Dahiliye - İç Hastalıkları
Uzm. Dr. Berivan Ganidağlı Dahiliye - İç Hastalıkları
Uzm. Dr. Ömer Denizhan Tatar Dahiliye - İç Hastalıkları
Dr. Feza Eryucel Dahiliye - İç Hastalıkları
Uzm. Dr. Veysi Asoğlu Dahiliye - İç Hastalıkları
Facebook Twitter Instagram Youtube